Antena Meniu Search
x

Video "Unde e băiatul meu? Unde e?" Doi tineri iubiți au murit într-un accident înfiorător pe Șoseua Alexandriei. Momentul de dinaintea tragediei, filmat de camere

Tineri, îndrăgostiţi şi amatori de adrenalină, au pornit într-o cursă nebună pe şosele, cu maşina. Povestea lor s-a încheiat însă tragic. Şoferul, oricare dintre ei ar fi fost - pentru că poliţiştii nu au reuşit încă să stabilească acest detaliu - a pierdut controlul maşinii din pricina vitezei ameţitoare, iar autoturismul s-a izbit cu putere de parapetul de pe mijlocul şoselei, de unde a ricoşat într-un stâlp de electricitate, pe care l-a pus la pământ şi s-a oprit într-un gard. 

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 30.06.2023, 08:08

Vezi și

Impactul a fost devastator: băiatul a fost proiectat pe asfalt, la câţiva metri distanţă, fiind strivit de stâlpul căzut, iar fata a ajuns pe bancheta din spate. Niciunul n-a mai putut fi salvat. Avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional! 

Teribilismul și viteza le-au adus sfârșitul. Accident mortal pe șoseaua Alexandriei

Tragedia a avut loc pe şoseaua Alexandriei, aproape de miezul nopții. Tinerii erau la plimbare prin oraş. Au  coborât cu viteză podul de peste centură, care face legătura cu oraşul Bragadiru, iar într-o curbă uşoară, autoturismul nu a mai putut fi controlat. 

Ana Grigore, reporter Observator: După ce a pierdut controlul volanului şi a lovit parapetul de pe mijlocul şoselei, maşina a fost proiectată în acest sâlp de electricitate, iar mai apoi s-a oprit în gardul unei locuinţe. 

Pe acelaşi subiect

Au urmat clipe de groază. 

Mama tânărului: Unde e băiatul meu? Unde este?

Fata a fost aruncată pe bancheta din spate, iar iubitul ei proiectat lângă mașină şi strivit de stâlp

Niciunul nu purta centura de siguranţă. Impactul a fost atât de violent încât fata, în vârstă de 19 ani, a fost aruncată din faţă pe bancheta din spate, unde a rămas încarcerată. Iar tânărul, de 21 de ani, a fost proiectat lângă autoturism şi strivit de stâlpul de electricitate care s-a prăbuşit peste el. Timp de mai bine de o oră, nimeni nu i-a putut ajuta. Pentru că firele de electricitate s-au rupt şi exista pericolul electrocutării, pompierii au fost nevoiţi să aştepte mai întâi o echipă de electricieni. 

Momentul de dinaintea impactului a fost filmat de camere

Camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul dinaintea impactului. În imagini se observa cum maşina circulă cu viteză, cu doar câteva secunde înaintea nenorocirii.

De la blocul din spate, am auzit o bubuitură si am coborât  

Venise si poliţia, salvările

Poliţiştii fac acum cercetări pentru a stabili care dintre cei doi tineri conducea. Fata obţinuse permisul de conducere în urmă cu doar două săptămâni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "Unde e băiatul meu? Unde e?" Doi tineri iubiți au murit într-un accident înfiorător pe Șoseua Alexandriei. Momentul de dinaintea tragediei, filmat de camere