Antena Meniu Search
x

Vacanţă de coşmar pentru zeci de turişti. Au vrut să se simtă ca-n Bali la o pensiune luxoasă din Maramureş, dar au fost invadaţi de ploşniţe

Au vrut să se simtă ca în Bali, dar vacanţa de vis s-a transformat într-un adevărat coşmar. Zeci de turişti cazaţi la una dintre cele mai luxoase pensiuni din Maramureş s-au trezit în miez de noapte cu ploşnite în tot patul. După o noapte nedormită, turiştii au alertat imediat Protecţia Consumatorilor. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 03.10.2023, 12:52

Vezi și

Proprietarii pensiunii nu au fost găsiţi până la această oră pentru a răspune acuzaţiilor. Grupul s-a cazat la finalul săpămânii trecute, însă au reuşit să doarmă acolo o singură noapte. 

Opt dintre cele 11 camere închiriate aveau nereguli. Când au văzut încăperile invadate de ploşniţe au decis să se întoarcă acasă, în Baia-Mare. Au făcut o reclamaţie online la ANPC şi DSP, iar cele două instituţii au demarat controale de urgenţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Vacanţă de coşmar pentru zeci de turişti. Au vrut să se simtă ca-n Bali la o pensiune luxoasă din Maramureş, dar au fost invadaţi de ploşniţe