Antena Meniu Search
x

Val de aer siberian peste România! Temperaturi de MINUS 26 DE GRADE Celsius (VIDEO)

Un val de aer polar va intra in România, la sfârşitul acestei săptămâni. Va fi ger de crapa pietrele, nu vom mai simţi prea curând temperaturi peste 0 grade.

Vezi și

Un val de aer polar va intra in România, la sfârşitul acestei săptămâni. Va fi ger de crapa pietrele, nu vom mai simţi prea curând temperaturi peste 0 grade.

De vineri vom simţi cu adevărat în ce anotimp suntem, ba chiar vă pot spune că vom avea parte de un real ger al Bobotezei. Meteorologii anunţă că ne putem aştepta chiar şi la -25 de grade Celsius.

Practic, pe teritoriul României se vor întâlni două mase de aer rece: de la ruşi va veni aerul arctic, iar din sud cel umed şi bogat în precipitaţii. In weekend va fi ger şi pe timpul zilei în centru şi în nord.

Începând de vineri şi până duminică, temperaturile maxime vor fi cuprinse între -15 şi -3 grade. Noptile în schimb vor fi comparabile cu cele de la polul nord, deoarece minimele pot coborî până spre -25 de grade.

De nins, nu va ninge peste tot. Doar în Dobrogea, Muntenia, Oltenia, şi la munte. Dar, vorbim şi despre viscol. Va bate vântul în zona de Vest, chiar de vineri, apoi în regiunile de Est, cu intensificări la munte. În aceste zone, din cauza vântului puternic temperaturile resimţite vor fi extrem de scăzute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Val de aer siberian peste România! Temperaturi de MINUS 26 DE GRADE Celsius (VIDEO)