Antena Meniu Search
x

Val de jafuri în Craiova. Fată de 14 ani, prinsă cu un sac plin de telefoane şi tablete furate din mai multe maşini

Mai multe jafuri din autoturisme s-au înregistrat zilele acestea în Craiova. Hoţii au pătruns în interiorul maşinilor după ce au spart geamurile. La faţa locului, o fată de 14 ani a fost depistată având asupra ei un sac plin cu obiecte furate, printre care telefoane şi tablete.

de Redactia Observator

la 15.05.2023, 15:35

- Shutterstock

Luni noapte, poliţiştii din Craiova au fost sesizaţi de un un tânăr că mai multe persoane încearcă să-i fure bunuri dintr-un taxi.

Poliţiştii au găsit la fața locului o fată în vârstă de 14 ani, din Craiova, celelalte persoane reuşind să fugă.

„În fapt, aceştia sunt bănuiţi că prin spargerea geamului, ar fi pătruns în interiorul autoturismului de unde ar fi încercat să sustragă bunuri. De asemenea, asupra minorei a fost găsit un sac de rafie în care se aflau mai multe telefoane mobile, tablete şi dispozitive auto”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Dolj.

În urma extinderii investigaţiilor au fost identificate şi alte autoturisme cu urme de forţare, precum şi geamuri sparte, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au avut loc evenimentele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Val de jafuri în Craiova. Fată de 14 ani, prinsă cu un sac plin de telefoane şi tablete furate din mai multe maşini