Antena Meniu Search
x

Video Victoria Beckham, prima prezentare la Săptămâna Modei de la Paris. Hainele create de fost membră a trupei Spice Girls, apreciate de critici

Victoria Beckham şi-a văzut visul împlinit. Fosta membră a trupei Spice Girls a avut prima prezentare la Săptămâna Modei din Paris, iar creaţiile ei au fost extrem de apreciate de critici. Designerul britanic a fost înconjurat de familie, prieteni şi nume mari din lumea modei.

de Redactia Observator

la 01.10.2022, 22:00

Vezi și

Victoria Beckham a trăit din plin momentul de glorie. Fosta componentă a trupei Spice Girls şi-a stăpânit cu greu lacrimile de fericire pe podiumul de la abaţia Val de Grace din inima Parisului. Înainte de a mulţumi publicul, Victoria s-a oprit câteva secunde pentru a-şi îmbrăţisa soţul. 

După ce modelele s-au retras în culise, pe catwalk au mai rămas doar membrii familiei şi prieteni apropiaţi, precum Eva Longoria şi Heart Evangelista. Pentru a pune capăt zvonurilor, Victoria Beckham a îmbrăţişat-o cu mult drag pe Nicola Peltz, soţia fiului cel mare, Brooklyn. Despre cele două, de mai multe luni ziarele de scandal scriu că s-ar fi certat şi nu şi-ar mai fi vorbit după nuntă. 

Victoria Beckham: "Priviţi peste cine am dat eu aici!"

După spectacol, Victoria şi invitaţii ei au sărbătorit debutul  la Săptămâna Modei din Paris cu o petrecere într-unul dintre localurile celebre din Oraşul Luminilor. Colecţia prezentată de modele consacrate precum surorile Hadid sau Vittoria Ceretti a fost primită cu multă admiraţie de critici care au apreciat ţinutele elegante ale designerului britanic. 

Victoria Beckham şi-a făcut debutul în lumea modei în 2008. De atunci a avut numeroase prezentări la New York sau în Londra, iar în 2019 a lansat şi o colecţie de cosmetice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Victoria Beckham, prima prezentare la Săptămâna Modei de la Paris. Hainele create de fost membră a trupei Spice Girls, apreciate de critici