Antena Meniu Search
x

Video Zeci de lăzi cu bere au căzut dintr-un TIR, la Drăgăşani. O femeie a suferit răni la faţă şi la cap

O femeie a fost rănită, marţi, suferind traumatisme la faţă, după ce zeci de lăzi de bere, transportate de un TIR, au căzut din remorcă pe şosea, în oraşul Drăgăşani din judeţul Vâlcea.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 20.07.2021, 10:39

Vezi și

Accidentul a avut loc marţi dimineaţă, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Drăgăşani. Conform datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, berea cu care era încărcat un TIR a căzut din remorcă pe şosea, rănind o femeie. În urma incidentului, aceasta a suferit o plagă tăiată la nivelul feţei şi un traumatism cranio-facial. Victima a fost preluată de către un echipaj medical, pentru evaluarea situaţiei stării de sănătate. 

Poliţia Judeţeană Vâlcea transmite că, din primele date, încărcătura TIR-ului s-a răsturnat după ce acesta a intrat în balans în timp ce se deplasa. Şoferul autotrenului a fost testat, iar poliţiştii au constatat că acesta nu consumase alcool.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Zeci de lăzi cu bere au căzut dintr-un TIR, la Drăgăşani. O femeie a suferit răni la faţă şi la cap