Antena Meniu Search
x

Video Alessandra Stoicescu, de 30 de ani în familia Antena: "Este locul în care am crescut şi am putut să îmi împlinesc visurile"

Românii creează România şi de 30 de ani, Antena creează ceea ce urmează! Unul dintre oamenii care îşi împletesc povestea cu cea a Antenei este colega noastră, Alessandra Stoicescu, făcând parte din familia Antenei încă din start, fără întrerupere. 

de Redactia Observator

la 29.11.2023, 13:21

Vezi și

"Este locul în care am crescut şi am putut să îmi împlinesc visurile. Pentru mine este mai mult decât o familie, Antena", mărturiseşte cu emoţie Alessandra Stoicescu. 

În spiritul Creatorilor de Bine, Antena organizează în fiecare an cea mai amplă campanie în care accelerează visuri - Fundația Mereu Aproape spune "Ajut Eu" și sprijină românii care au nevoie și care pot să își transforme idealurile în fapte reale.

Începem de ziua Antenei - La mulți ani, Antena, La mulți ani, România! - și continuăm până de Crăciun. În fiecare zi vedem împreună oameni exemplari, iar a doua zi, înainte de Observatorul de prânz, simțim bucuria Ajut Eu - emoția speranței. 

Aflaţi mai multe din materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Exclusiv Observator » Alessandra Stoicescu, de 30 de ani în familia Antena: "Este locul în care am crescut şi am putut să îmi împlinesc visurile"