Antena Meniu Search
x

Video "Mama, mama, îmi e frică". Familiile tinerilor români răpiţi de Hamas, apel la eliberarea lor

Familiile unor tineri cu origini româneşti, răpiţi de Hamas, au venit la Bucureşti să ceară ajutorul oficialilor pentru eliberarea copiilor lor. Şi şi-au povestit dramele într-un interviu pentru Observator.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 13.12.2023, 22:35

Vezi și

De 68 de zile, familia lui Doron trăieşte un coşmar care nu se mai încheie. Tânăra de 30 de ani, cu dublă cetăţenie, română şi israeliană, a fost răpită de teroriştii Hamas pe 7 octombrie, din kibbtz-ul în care locuia.

"La 10 şi 20 de minute, Doron mi-a dat un telefon şi mi-a spus: Mama, mama, îmi e frică. Au intrat la mine în casă. Au tras-o de sub pat şi a reuşit, în ultimul minut, să-mi dea un mesaj cu: Mama, mama, mi-e frică. Mă iau!", spune Simona Steinbrecher, mama lui Doron.

Clipă de clipă, mama lui Doron se frământă - nu are niciun semn de viaţă de la fiica ei. "Eu, ca mamă, vreau să ştiu ce se întâmplă cu fata mea. Cum este acolo, ce este", adaugă femeia. "Oameni care au fost eliberaţi, unii chiar din kibbutz-ul Kfar Aza, au zis că n-au văzut-o şi asta ne înspăimântă. Cel mai mult pentru că nu ştim nimic", povesteşte Mirav Meller, mătuşa lui Doron.

Interviul integral poate fi urmărit în VIDEO

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Exclusiv Observator » "Mama, mama, îmi e frică". Familiile tinerilor români răpiţi de Hamas, apel la eliberarea lor