Antena Meniu Search
x

Accident cumplit în Pakistan: cel puțin 41 de morți, după ce un autobuz a căzut într-o râpă și a luat foc. Victimele, imposibil de recunoscut

Cel puțin 41 de persoane au murit după ce un autobuz a lovit un stâlp, apoi a căzut într-o râpă și a luat foc. Accidentul a fost atît de brutal, încât victimele nu pot fi identificate decât cu ajutorul testelor ADN. 

de Redactia Observator

la 29.01.2023, 13:28

La locul accidentului, un oficial a declarat că trupurile neînsufleție ale victimelor sunt „imposibil de recunoscut”. Accidentul s-a produs în apropierea orașului Bela, din sudul provinciei Balochistan, când autobuzul se deplasa către orașul-port Karachi, potrivit BBC.

Cel puțin 41 de oameni și-au pierdut viața 

Oficialul local Hamza Anjum a declarat pentru agenţia de presă AFP că 40 de cadavre au fost găsite alături de trei persoane rănite, dintre care una a murit la scurt timp după. Cei doi supraviețuitori rămași erau într-o stare „gravă”.

Autobuzul a lovit un stâlp de pe un pod, apoi s-a prăbușit. „Vom investiga cauzele accidentului”, a spus Anjum, adăugând că se vor folosi de testele ADN ale morților pentru a afla cine erau aceștia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Accident cumplit în Pakistan: cel puțin 41 de morți, după ce un autobuz a căzut într-o râpă și a luat foc. Victimele, imposibil de recunoscut