Antena Meniu Search
x

Adan Canto a murit la 42 de ani. Actorul era cunoscut pentru rolurile din "X-Men", "Narcos" şi "Designated Survivor"

Adan Canto a murit. Actorul şi muzicianul mexicano-american, cunoscut pentru rolul jucat în “Cleaning Lady” sau “Designated Survivor” avea 42 de ani.

de Redactia Observator

la 10.01.2024, 10:50

Adan Canto, starul din “Cleaning Lady” şi “Designated Survivor” a murit pe 8 ianuarie, la vârsta de 42 de ani, în urma cancerului apendicular (cancer de apendice), a confirmat un reprezentant al actorului pentru Today.

“Adan avea o maturitate şi o putere interioară pe care puţini o cunoşteau cu adevărat. Cei care au întrezărit-o au fost schimbaţi pentru totdeauna”, a spus reprezentantul său într-o declarație.

Canto interpreta în prezent rolul de gangster - Arman Morales - în drama Fox „The Cleaning Lady”.

Cine a fost actorul Adan Canto

Anterior, a jucat alături de Kiefer Sutherland în serialul Netflix „Designated Survivor”, unde l-a interpretat pe vicepreședintele ales Aaron Shoreand. El a mai apărut în „Narcos” , „Blood and Oil” și „The Following”. Adan Canto a interpretat de asemenea rolul lui Sunspot în „X-Men: Days of Future Past”, dar şi în pelicula de debut regizoral al lui Halle Berry, „Bruised”, printre alte filme.

Actorul Adan Canto s-a născut în Mexic și a crescut în Texas. Pentru că era și el interesat de regie, a lansat primul său scurtmetraj în 2014, „Before Tomorrow”, iar al doilea, un western cu Theo Rossi, în 2020, intitulat „The Shot”.

Rămân în urmă soția, Stephanie Ann Canto, și doi copii, Roman Alder, de 3 ani, și Eve Josephine, de un an. Vestea a venit ca un fulger atât pentru familie, cât şi pentru fanii din lumea întreagă.

Ultima postare a lui Canto pe Instagram a fost un omagiu de Ziua Tatălui adus familiei sale, în iunie 2022.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"La mulți ani de Ziua Tatălui! Am fost binecuvântat cu al meu", a scris actorul alături de o fotografie cu el și soția sa pozând cu cei doi copii ai lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Adan Canto a murit la 42 de ani. Actorul era cunoscut pentru rolurile din "X-Men", "Narcos" şi "Designated Survivor"