Antena Meniu Search
x

Adolescentă de 15 ani, batjocorită în sauna unui hotel de patru stele

Vacanţa de vis s-a transformat într-un adevărat coşmar pentru o englezoaică de 15 ani care a fost batjocorită în sauna unui hotel de patru stele din Mallorca, Spania.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 31.05.2019, 15:24

Atacatorul încă nu a fost prins de autorităţi
În sauna acestui hotel s-a produs incidentul - Facebook/Best Delta

Vacanţa de vis s-a transformat într-un adevărat coşmar pentru o englezoaică de 15 ani care a fost batjocorită în sauna unui hotel de patru stele din Mallorca, Spania.

Incidentul s-a produs în sauna Best Delta Hotel, situat în Llucmajor, localitate situată la aproximativ 20 de kilometri de capitala insulei, Palma de Mallorca.

Adolescenta a fost batjocorită în sauna unui hotel de patru stele

Conform The Sun Online, incidentul s-a produs la începutul acestei săptămâni. Fata era în vacanţă alături de părinţii ei şi, cel mai probabil, atacatorul a urmărit-o şi a aşteptat momentul în care o prinde singură.

Pe acelaşi subiect

A atacat-o în saună, iar apoi s-a făcut nevăzut. Totuşi, a fost surprins de camerele de supraveghere din hotel şi este căutat pe toată insula.

Victima a alertat membrii staff-ului şi a fost transportată la Son Llatzer Hospital, din Palma.

Hotelul de patru stele, unul cu ghinion pentru turiştii britanici

Iniţial, poliţiştii din zonă nu au dorit să ofere detalii. Ulterior, aceştia au recunoscut că sunt în căutarea unui bărbat bănuit de comiterea infracţiunii de viol şi că, cel mai probabil, acesta este un cetăţean străin.

Best Delta Hotel, din Mallorca, pare să fie o locaţie cu ghinion pentru britanici. În urmă cu o lună, un alt cetăţean britanic s-a rănit grav după ce a căzut de pe stâncile din apropiere, când încerca să-şi facă un selfie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Adolescentă de 15 ani, batjocorită în sauna unui hotel de patru stele