Antena Meniu Search
x

Galerie foto O adolescentă vedetă pe Tiktok, hărțuită de un tânăr de 18 ani. Tatăl ei l-a împușcat mortal. ”L-am auzit și când am ridicat privirea era o gaură în ușă”

Faima pe TikTok a transformat viața unei adolescente de 15 ani din SUA într-o adevărată dramă. Copila avea doar 13 ani când tatăl ei a împușcat mortal un tânăr de 18 ani care devenise obsedat de ea. „Tot ce îmi amintesc este că l-am auzit și când mi-am ridicat privirea era o gaură în ușă”, povestește Ava Majury.

de Redactia Observator

la 18.02.2022, 17:13

Ava avea 13 ani când a intrat în lumea TikTok și destul de rapid a adunat peste un milion de urmăritori. Într-un interviu acordat The New York Times, Ava și părinții ei au relatat o întâlnire terifiantă din 2020, când un tânăr obsedat de copilă a încercat să le pătrundă în locuință.

EricJustin11 – pe numele real Eric Rohan Justin, 18 ani – se număra printre persoanele care îi urmăreau activitatea online, însă tânărul dezvoltase o obsesie bolnavă pentru adolescentă. 

Justin a început să interacționeze cu Ava la începutul anului 2020, trimițându-i mesaje pe Snapchat și Instagram și alăturându-se la jocurile video online pe care le juca cu frații ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Tânărul obsedat de adolescentă plătea pentru a obține informații și poze cu ea

De-a lungul timpului, obsesia lui Justin pentru fată a devenit îngrijorătoare. Ea a aflat că prietenii ei din orașul natal din Naples, Florida, îi vindeau tânărului de 18 ani fotografii cu ea și alte informații, inclusiv numărul ei de telefon mobil.

Justin a început să o sune și să-i trimită mesaje și chiar se implica să facă anumite favoruri unor persoane din anturajul fetei, doar pentru a obține informații despre ea. 

Adolescenta povestește că a fost nevoită să rupă relațiile de prietenie cu mulți dintre cunoscuții ei pentru că vindeau informații despre ea, însă era criticată că s-a îmbătat de faimă.

300 de dolari pentru două poze cu Ava Majury

În cele din urmă, Justin a întrebat-o pe Ava Majury dacă îi va vinde câteva fotografii. Și-a consultat părinții, iar aceștia i-au permis să facă acest lucru, menționând că fotografiile erau deja disponibile online.

Te-ar putea interesa şi asta: Anamaria Prodan l-a distrus pe Victor Becali. „10 ani a stat sub pat sau în celulă”

Ava Majury susține că nu a trimis niciodată nicio fotografie cu corpul ei, ci doar cu fața ei.

„Au fost doar poze cu chipul meu, pentru care presupun că plătea. Zâmbetul meu drăguț este tot conținutul meu”, a spus ea.

În cele din urmă, perechea a fost de acord cu un preț, iar Ava Majury i-a vândut lui Justin două fotografii pentru aproximativ 300 de dolari.

După acel schimb, lucrurile au început să ia o întorsătură inconfortabilă pentru adolescentă. Justin a început să-i ceară să trimită și fotografii cu alte părți ale corpului. Ea a spus că voia „lucruri pe care o adolescentă de 14 ani nu ar trebui să le trimită”, în special unui adult.

Citește și: Serena Williams s-a pozat în costum de baie, la 40 de ani. Cum arată celebra jucătoare de tenis în pictorialul îndrăzneț

Așa că Ava l-a blocat pe Justin pe toate conturile ei. El a răspuns implorând-o cu disperare să-l deblocheze, trimițându-i chiar peste 500 de dolari împreună cu mesajul „Îmi pare rău, asta este tot ce mi-a mai rămas”.

Înarmat cu o pușcă, Justin a spart ușa de la dormitorul adolescentei

Tatăl adolescentei i-a trimis apoi un mesaj lui Justin, spunându-i că fiica lui este minoră și i-a cerut tânărului de 18 ani să nu-i mai trimită mesaje.

Cererea nu l-a descurajat pe Justin. El a contactat unul dintre colegii de clasă ai adolescentei pentru a-l întreba dacă are acces la o armă și i-a împărtășit planurile de a o ataca. Justin credea că poate „pur și simplu să spargă ușa cu o pușcă”.

Inițial, părinții adolescentei au subestimat intențiile tânărului obsedat de fiica lor, ba chiar credeau că este doar „unul dintre acești cowboys în fața unei tastaturi”. Însă pe 10 iulie, Justin a ajuns la casa adolescentei, a intrat și a făcut o gaură în ușa dormitorului ei cu o pușcă.

„Tot ce îmi amintesc a fost că l-am auzit, l-am simțit în piept și m-am uitat în sus și era o gaură în ușa mea”, a spus ea pentru The New York Times, povestind că a fugit din camera ei printr-o baie care comunica cu dormitorul fratelui ei. 

Tatăl adolescentei l-a împușcat pe tânăr, până la sosirea polițiștilor

În cele din urmă, tânărul a fost împușcat de tatăl adolescentei. Când poliția a percheziționat cadavrul lui Justin, a descoperit că avea două telefoane mobile, fiecare dintre ele cu mii de poze cu Ava și sute de ore cu videoclipurile ei de pe TikTok.

În urma tragediei, familia Avei a fost forțată să se mute din zonă, pe motiv că prezența adolescentei pe rețelele sociale a fost catalizatorul unei întâlniri mortale în cartier.

Ava a renunțat și la școala publică și acum studiază acasă. În ciuda faptului că primește în continuare amenințări, inclusiv de la foști colegi de școală, tânăra continuă să posteze filmulețe pe TikTok.

Adolescenta admite că banii reprezintă un motiv puternic pentru care preferă să rămână activă pe rețelele de socializare. Face mii de dolari din videoclipurile ei și a atras atenția inclusiv unor producători de televiziune de tip reality show.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » O adolescentă vedetă pe Tiktok, hărțuită de un tânăr de 18 ani. Tatăl ei l-a împușcat mortal. ”L-am auzit și când am ridicat privirea era o gaură în ușă”