Antena Meniu Search
x

Galerie foto Ahmet Calik, un fotbalist turc, a murit într-un cumplit accident la doar 27 de ani. Luna viitoare urma să se căsătorescă

Un fotbalist internațional turc a murit la vârsta de 27 de ani într-un accident de maşină cre a avut loc pe autostradă, în capitala Ankara.

de Redactia Observator

la 11.01.2022, 14:53

Ahmet Calik, care a jucat de opt ori pentru naționala Turciei, era singur în vehiculul său când a avut loc accidentul. Se spune că ar fi condus pe autostrada Ankara-Nigde, iar la un moment dat a pierdut controlul mașinii înainte ca aceasta să se răstoarne într-un șanț de pe marginea drumului în jurul orei 9 dimineața, ora locală, scrie Daily Mail.

Rapoartele din Turcia au detaliat că fotbalistul era singurul pasager din vehicul și a fost declarat mort la fața locului de către paramedici.  Calik se afla într-o zi liberă de la antrenament și se îndrepta spre Ankara pentru a finaliza planurile pentru nunta sa, pe care urma să o organizeze în februarie, potrivit Spor Arena . 

Omagii pentru fotblistul turc

O anchetă este în desfășurare pentru a stabili ce s-a întâmplat în clipele anterioare accidentului.  Calik, care a reprezentat cel mai recent echipa turcă de Super Lig Konyaspor, urmează să fie înmormântat în cimitirul Elmadağ, relatează presa turcă.

Pe acelaşi subiect

Într-un omagiu, ei au scris: „Suntem profund întristați de pierderea jucătorului nostru de fotbal Ahmet Calik, care a câștigat dragostea fanilor noștri și a orașului nostru încă din prima zi în care a venit la Konyaspor. Condoleanțe nouă tuturor, în special familiei jucătorului nostru de fotbal Ahmet Calik.

Fostul atacant de la Arsenal, Lukas Podolski, care a fost coechipier al lui Calik la Galatasaray, a scris pe Twitter: „Am fost atât de trist să aud vestea, că sunt în stare de șoc. Moartea nu ți se potrivește deloc, frate! Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în ceruri. 

Calik s-a născut în districtul Yenimahalle din Ankara în 1994, înainte de a-și petrece cariera de tineret jucând pentru echipa locală Gençlerbirliği.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Ahmet Calik, un fotbalist turc, a murit într-un cumplit accident la doar 27 de ani. Luna viitoare urma să se căsătorescă