Antena Meniu Search
x

Fratele lui Diego Maradona, Hugo, a murit. Fostul fotbalist avea 52 de ani

Hugo Maradona, fratele lui Diego Maradona, a încetat din viaţă, marţi, la vârsta de 52 de ani, el suferind un atac de cord la locuinţa sa din Monte di Procida, localitate din provincia Napoli, informează Gazzetta dello Sport, scrie news.ro.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 28.12.2021, 16:35

Hugo Maradona avea 52 de ani
Hugo Maradona avea 52 de ani - Profimedia

La fel ca fraţii săi Diego şi Raul, Hugo a început să joace fotbal la o vârstă fragedă. El a semnat cu Napoli când avea 18 ani, însă a fost împrumutat rapid la Ascoli. Hugo Maradona nu a avut o carieră în fotbalul de nivel înalt, evoluând pentru echipe ca Rayo Vallencano, Rapid Viena, Deportivo Italia, Progreso sau Avispa Fukuoka. El şi-a concentrat eforturile asupra proiectelor de fotbal pentru juniori, potrivit news.ro.

Clubul Napoli a postat pe site-ul oficial un mesaj de condoleanţe: “Gândurile preşedintelui clubului, Aurelio De Laurentiis, ale vicepreşedintelui Edoardo De Laurentiis, ale oficialilor, stafului tehnic, fotbaliştilor şi întregii familii SSC Napoli se îndreaptă către familia Maradona, după trista trecere în nefiinţă a lui Hugo”. Decesul lui Hugo vine la 13 luni după cel al starului argentinian Diego Maradona.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi merge să votaţi la toate alegerile în acest an?

Observator » Sport » Fratele lui Diego Maradona, Hugo, a murit. Fostul fotbalist avea 52 de ani