Antena Meniu Search
x

Adolescentul găsit înecat în apele Someşului Mic era junior la Unirea Dej şi internaţional român la naţionala U17

Adolescentul în vârstă de 14 ani găsit decedat în apele Someşului Mic era fotbalist la FC Unirea Dej. Puştiul era portar la echipa de juniori a clubului şi internaţional român: evolua la naţionala Under 17 a României.

de Redactia Observator

la 24.11.2021, 17:15

Adolescentul găsit înecat în apele Someşului Mic era junior la Unirea Dej şi internaţional român la naţionala U17
- Facebook / Fc Unirea Dej

"FC Unirea Dej transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate, colegilor lui de la U17 și celor apropiați. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", se arată într-un comunicat postat pe contul de Facebook de FC Unirea Dej.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânărul fotbalist se afla marţi seară, 23 noiembrie, alături de alţi doi prieteni din Gherla pe pe digul Someşului Mic, în apropiere de casă. Se lăsase întunericul de mai multe ore, şi, nevăzuţi de nimeni, au început să inhaleze o substanţă cu efect psihotrop. Adolescentul s-ar ameţit bine şi a devenit incoerent. Ar fi încercat să-i lovească pe ceilalţi adolescenţi, după care a alunecat şi a căzut în apă.

Pe acelaşi subiect

În respectiva zonă, malulurile Someşului sunt extrem de abrupte astfel că este suficient doar un pas greşit pentru a ajunge în apa care în această perioadă a anului nu are mai mult de 4-5 grade Celsius.

Locul a fost împânzit de medici şi pompieri

Adolescentul nu a mai putut reveni la mal. Prietenii săi spun că a fost luat de curenţi înainte să-l poată ajuta. În scurt timp, locul a fost împânzit de medici şi pompieri, care au dus cu ei şi o barcă gonflabilă, în încercarea de a-l găsi.

Pompierii au căutat cu barca pe luciul apei timp de câteva ore. iar misiunea nu a fost deloc una uşoară, curenţii sunt foarte puternici, adâncimea destul de mare, iar pe întuneric e ca şi cum ar fi căutat acul în carul cu fân. Căutările au fost reluate în această dimineaţă, 24 noiembrie, când a fost găsit şi trupul neînsufleţit al băiatului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Adolescentul găsit înecat în apele Someşului Mic era junior la Unirea Dej şi internaţional român la naţionala U17