Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Au produs pagube de 1,6 milioane de lire incinerând un şobolan

Dysney Sibbons şi Ashley Finley, doi angajaţi ai unui magazin de biciclete din Bury St. Edmunds, Marea Britanie, au produs pagube de 1,6 milioane de lire sterline, după ce le-a venit ideea să incinereze un şobolan găsit mort.

de Cristi Ioniţă

la 25.05.2019 , 13:01

Flăcările au cuprins un restaurant şi un pub din apropiere Incendiul a izbucnit la un magazin de biciclete - Daily Star

Dysney Sibbons şi Ashley Finley, doi angajaţi ai unui magazin de biciclete din Bury St. Edmunds, Marea Britanie, au produs pagube de 1,6 milioane de lire sterline, după ce le-a venit ideea să incinereze un şobolan găsit mort.

Incidentul s-a petrecut în septembrie 2017, când Dysney şi Ashley erau la muncă şi se plictiseau. La un moment dat, pentru a înlătura plictiseala, unuia dintre ei i-a venit ideea să incinereze un şobolan găsit mort în magazie.

Inculpaţii susţin că nu au de unde să achite pagubele de 1,6 milioane de lire

Articolul continuă după reclamă

Conform Daily Star, cei doi au dat foc şobolanului, dar flacările au început să cuprindă întregul magazin. Au sunat de urgenţă pentru a solicita o intervenţie a pompierilor, însă lucrurile au scăpat rapid de sub control.

Pe acelaşi subiect

S-a intervenit cu 12 autospeciale şi 60 de pompieri la faţa locului, însă vâlvătaia a devenit atât de puternică încât a fost nevoie de şapte ore pentru lichidarea incendiului.

Flăcările au cuprins un pub şi un restaurant aflate în apropiere. Vorbim despre localuri renumite care au avut nevoie de luni de reparaţii pentru a fi redeschise.

Judecătorul este convins că prostia celor doi angajaţi a dus la producerea incendiului

Vineri, la ultimul termen din dosar, judecătorul a precizat că "sunt convins că prostia celor doi inculpaţi a adus la producerea unei asemenea catastrofe".

Pe 24 iunie urmează să se stabilească dacă Disney şi Ashley vor fi condamnaţi la închisoare sau nu, dar şi modul în care se vor recupera pagubele înregistrate după acest incident.

Pagubele au fost evaluate la 1,6 milioane de lire sterline, însă inculpaţii au anunţat deja că nu vor putea achita o asemenea sumă pentru că au fost puşi pe liber după incident şi nimeni nu a mai avut curajul să-i angajeze.

Cristi Ioniţă Like

Născut în '82, îndrăgostit de sport din '83, Cristi Ioniţă a început să lucreze în presă încă din clasa a X-a, când scria ştiri din sport pentru Uniplus Radio.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Au produs pagube de 1,6 milioane de lire incinerând un şobolan