Antena Meniu Search
x

Bărbat de 27 de ani, arestat după ce a încercat să răpească un copil de 5 ani, sub ochii mamei sale, în Londra

Incident tulburător, după ce un bărbat de 27 de ani a încercat să răpească un băieţel de 5 ani sub ochii mamei sale, ziua, în plină stradă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 24.01.2021, 14:34

Copil ademenit cu o bomboană de un bărbat care stă cu spatele
Bărbat de 27 de ani, arestat după ce a încercat să răpească un copil de 5 ani, sub ochii mamei sale - iStock | Getty Images
  • Bărbatul a fost confruntat de femeie
  • Copilul a scăpat nevătămat

Poliția Metropolitană a declarat că atacatorul a fost găsit la o adresă din Surrey şi arestat în legătură cu incidentul din Northolt, Londra, la 14:30 joi, în data de 7 ianuarie.

„Tânărul de 27 de ani a fost arestat sub suspiciunea de tentativă de răpire a unui copil, în zona Surrey, sâmbătă, 23 ianuarie. Se află în prezent în custodia poliției la Londra” a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Bărbatul a fost confruntat de femeie

Joi, 7 ianuarie, la ora 14:30 aproximativ, bărbatul s-ar fi apropiat de un băiat de cinci ani din Northala Fields, Northolt, l-a tras de lângă mamă şi l-a luat în braţe, apoi a fugit.

Din fericire a fost prins la scurt timp chiar de femeie. Confruntat de mama băiatului, atacatorul a eliberat micuţul, nevătămat.

„Incidente de această natură sunt foarte rare, dar înțeleg îngrijorarea pe care ar fi putut să o provoace în comunitatea locală. Vreau să-i asigur pe oameni că facem tot ce putem pentru a afla cine este responsabil” a declarat săptămâna trecută detectivul polițist Ashleigh Nelson.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Bărbat de 27 de ani, arestat după ce a încercat să răpească un copil de 5 ani, sub ochii mamei sale, în Londra