Antena Meniu Search
x

Bărbat mort, găsit ascuns într-o geantă în apropiere de Colosseumul din Roma

Poliţiştii din Roma, capitala Italiei, au descoperit, în cursul zilei de sâmbătă, trupul unui bărbat mort care fusese ascuns într-o geantă.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 06.06.2021, 07:52

Poliţiştii italieni au rămas şocaţi de descoperirea făcută
Poliţiştii italieni au rămas şocaţi de descoperirea făcută - Libero Quotidiano
  • Bărbatul mort avea 37 de ani.

Descoperirea macabră a fost făcută, iniţial, de un trecător care se afla pe o stradă din apropiere de Colosseum. Bărbatul a observat că din geanta respectivă curge sânge, astfel că a alertat forţele de ordine. Conform Libero Quotidiano, poliţiştii ajunşi la faţa locului au observat cu stupoare că în geanta respectivă se află, ascuns, trupul unui bărbat mort.

Poliţiştilor le-a fost uşor să descopere cine este victima în condiţiile în care urmele de sânge i-au condus exact până la un apartament ocupat de Luca De Maglie, un bărbat care avea 37 de ani. De Maglie avea antecedente penale şi era cunoscut drept dependent de droguri.

Poliţiştii au descoperit-o în apartamentul lui De Maglie pe partenera acestuia, o femeie în vârstă de 39 de ani. Femeia, şi ea cu antecedente penale şi dependentă de droguri, a recunoscut că ea l-a băgat pe De Maglie în geanta respectivă şi i-a transportat trupul neînsufleţit până la câteva sute de metri distanţă.

Anchetatorii continuă verificările în acest caz

Totuşi, femeia le-a spus poliţiştilor că nu are nicio legătură cu moartea bărbatului. Suspecta a precizat că, în cursul zilei de luni, când s-a întors acasă, l-a descoperit pe De Maglie prăbuşit cu faţa în jos. A încercat să-l resusciteze însă fără succes. Apoi, femeia a stat câteva zile în casă cu trupul neînsufleţit al bărbatului înainte să decidă că trebuie să scape de el. A sperat că dacă îi duce corpul lui De Maglie într-un anumit loc, acesta va fi ridicat de cei care ridică gunoiul.

Anchetatorii nu cred varianta povestită de femeie şi continuă verificările. Vor să afle dacă nu cumva a fost implicată şi o altă persoană în această poveste, în condiţiile în care este greu de crezut că femeia putea să transporte singură trupul neînsufleţit al victimei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Bărbat mort, găsit ascuns într-o geantă în apropiere de Colosseumul din Roma