Antena Meniu Search
x

Video Ionuț Alexa, românul care a ucis cu sălbăticie un tânăr italian și i-a batjocorit logodnica, a fost condamnat definitiv

Ionuț Alexa, românul care a ucis un tânăr de 33 de ani și i-a violat logodnica, în Italia, în urmă cu aproape 7 ani, a fost condamnat la închisoare pe viață. Decizia este definitivă, după ce magistrații au respins apelul apărării.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.06.2021, 15:38

Potrivit salernotoday.it, Curtea de Casație a confirmat sentința de închisoare pe viață pentru Ionuț Alexa. Românul de 37 de ani a fost găsit vinovat pentru uciderea lui Natalino Migliaro şi abuzul sexual asupra logodnicei italianului, Francesca.

Natalino Migliaro a murit după cincizeci de zile de agonie

agropolinews.it

Însă Alexa nu a fost singur. Complicele bărbatului, tot român, nu a fost prins nici până astăzi.

Filmul oribilei crimei din Battipaglia

Pe acelaşi subiect

În noaptea de 4 spre 5 octombrie 2004, doi bărbaţi mascaţi i-au atacat pe Natalino și partenera sa în timp ce se aflau în mașina oprită într-o parcare, în via Idrovora din Battipaglia, provincia Salerno. 

Tânărul italian a fost târât afară din mașină și lovit fără milă cu o bâtă, cu pumnii şi picioarele, iar ea a fost forțată să întrețină relații sexuale cu ambii agresori.

Natalino Migliaro a murit după cincizeci de zile de agonie, la secția de Reanimare din Battipaglia. 

Natalino Migliaro avea doar 33 de ani

agropolinews.it

Ionuţ Alexa a fost prin de poliţişti la Santa Cecilia, o zonă din Eboli. În urma cercetărilor criminalistice, s-a stabilit compatibilitatea deplină între lichidul biologic ridicat de la locul omorului şi profilul ADN al românului. Corrado Lembo, procurorul din Salerno care a anchetat cazul, spunea atunci că tânărul italian a fost bătut cu o bâtă, cu care românul literalmente i-a spart oasele.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Complicele lui Alexa, pe de altă parte, nu a fost niciodată identificat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Ionuț Alexa, românul care a ucis cu sălbăticie un tânăr italian și i-a batjocorit logodnica, a fost condamnat definitiv