Antena Meniu Search
x

Cel mai periculos criminal în serie din istoria SUA a murit la vârsta de 80 de ani. A ucis aproape 100 de femei

Samuel Little, un bărbat descris de FBI drept cel mai prolific criminal în serie din istoria SUA, a murit la vârsta de 80 de ani.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 31.12.2020, 10:23

Bărbatul a mărturisit că a ucis aproape 100 de femei
Bărbatul a mărturisit că a ucis aproape 100 de femei - Profimedia Images
  • Samule Little ucidea doar femei care proveneau din medii vulnerabile.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Bărbatul a murit miercuri într-un spital din California, a declarat Departamentul de Stat pentru Corecții și Reabilitare, potrivit BBC. El ispășea o condamnare pe viață pentru uciderea a trei femei. Însă, Samuel Little a mărturisit ulterior că a ucis 93 de femei între 1970 și 2005.

Victimele bărbatului proveneau din medii vulnerabile fiind vorba despre femei care lucrau ca prostituate sau erau consumatoare de droguri, potrivit oficialilor.

Fost boxer, Little își bătea victimele cu pumnii înainte de a le strangula. Multe dintre crimele lui au fost considerate, de fapt, morți accidentale și nu au fost niciodată investigate. Unele cadavre nu au fost găsite niciodată, a mai adăugat FBI.

Little a fost arestat în 2012 sub o acuzație de consum și trafic de droguri în Kentucky și extrădat în California, unde ofițerii i-au efectuat teste ADN. Bărbatul avea deja un dosar penal pentru jaf armat și viol.

Rezultatele ADN l-au legat de trei crime nerezolvate din 1987 și 1989 din Los Angeles. El a pledat nevinovat la proces, dar în cele din urmă a fost condamnat și condamnat la închisoare pe viață, fără șanse de eliberare condiționată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
sua
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Cel mai periculos criminal în serie din istoria SUA a murit la vârsta de 80 de ani. A ucis aproape 100 de femei