Antena Meniu Search
x

Video Cel puțin 20 de copii de la o grădiniță au murit într-un incendiu care a devastat clădirea, în Nigeria

Cel puțin 20 de elevi de la o grădiniță au fost uciși marți într-un incendiu care a devastat unitatea, situată în capitala Nigeriei, Niamey, potrivit mass-media locală.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 14.04.2021, 18:40

O grădiniţa din Nigeria a ars în întregime, provocând moartea a peste 20 de copii - Twitter - @DjibrilSaidou

Grădiniţă în flăcări, cel puţin 20 de copii au murit

25 de încăperi din cele 38 ale grădiniţei din Niamey au fost cuprinse de flăcări, iar cel puţin 20 de copii au pierdit în flăcări, au anunţat autorităţile nigeriene. "20 de copii au fost uciși", a anunţat colonelul Sidi Mohamed, șeful pompierilor, pentru radiodifuzorul național al țării Tele Sahel.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Contactat de Agenția Anadolu, Halidou Mounkaila, secretarul general al Sindicatului Național al Agenților Contractuali și Funcționarilor Publici din Învățământ a spus: "25 din 38 de săli de clasă din școală au fost devastate de incendiu", adăugând că "bilanţul provizoriu este de 20 de morţi". Totuşi, acest număr este posibil să crească, având în vedere numărul mare de copii transportaţi la spital, cu arsuri.

Școala unde a avut loc tragedia se află la periferia sud-estică a orașului Niamey, nu departe de aeroport. Primul ministru Ouhoumoudou Mahamadou a vizitat scena și a transmis familiilor copiilor decedați „compasiunea sa” şi a guvernului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Cel puțin 20 de copii de la o grădiniță au murit într-un incendiu care a devastat clădirea, în Nigeria