Antena Meniu Search
x

Video Cine era Max Azzarello, bărbatul care și-a dat foc la procesul lui Trump, sperând să pornească o revoluție

Undă de şoc în Statele Unite. Un bărbat şi-a dat foc în faţa tribunalului din Manhattan, care îl judecă pe Donald Trump în cazul starletei Stormy Daniels. Adept al teroriei conspiraţioniste, a scăpărat bricheta chiar în timp ce un reporter CNN transmitea în direct. Imagini şi informaţii care pot afecta emoţional.

de Redactia Observator

la 20.04.2024, 20:47

Vezi și

"Îşi dă foc! Poliţia! Poliţia! Foc!" Nici poliţiştii, nici trecătorii nu au apucat să intervină! Bărbatul în vârstă de 37 de ani şi-a dat foc în faţa a sute a sute de oameni - jurnalişti, forţe de ordine şi trupe speciale. 

  • Reporter CNN: Un bărbat şi-a dat foc. Un bărbat tocmai ce şi-a dat foc în faţa tribunalului. Focul persistă în continuare. Acum s-a extins în mai multe locaţii. Continuă să ardă. Se simte mirosul de arsură, flăcările continuă să cuprindă această persoană. 

În timp ce flăcările îi cuprindeau corpul, martorii strigau îngroziţi după ajutor

După un minut, un bărbat a încercat să înăbuşe focul - şi-a aruncat haina peste trupul care ardea. În urma lui au venit forţele de ordine cu extinctoare. 

Pe acelaşi subiect
  • Jeffrey Maddrey, Șeful departamentului de Poliție din New York: Când a ajuns în parc şi-a deschis geanta. A scos din ea o mulţime de hârtii şi broşuri, pe care le-a aruncat în parc. Apoi a scos o canistră şi şi-a turnat pe el un lichid și şi-a dat foc. 

Deşi a fost dus rapid la spital, nu a putut fi salvat. Max Azzarello locuia în Florida şi era un critic aprig al administraţiilor Obama, Trump şi Biden. Participase la sute de proteste şi postase un videoclip pe reţelele sociale în care îndemna americanii să pornească o revoluţie. Spera că moartea sa va declanşa revolta. 

În clădirea din spatele bărbatului care şi-a dat foc, Donald Trump se pregătea să fie judecat

I-a cerut, însă, judecătorului să amâne procesul, pe motiv că selecţia juriului a fost făcută pe repede înainte. 

  • Donald Trump - fostul preşedinte al SUA: Am avut altă audiere. Procesul începe luni, mult mai devreme decât ar fi crezut mulţi oameni. Judecătorul vrea ca lucrurile să meargă cât se poate de repede. 

Donald Trump, aflat în cursa pentru un nou mandat la Casa Albă, este vizat de 34 capete de acuzare pentru fals în acte şi spălare de bani. Ar fi falsificat date contabile ca să ascundă că a plătit o fostă actriţă de filme pentru adulţi şi riscă patru ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Cine era Max Azzarello, bărbatul care și-a dat foc la procesul lui Trump, sperând să pornească o revoluție