Antena Meniu Search
x

Video Tânăr mort, după ce şi-a dat foc în faţa tribunalului unde se judecă procesul lui Trump. La câțiva metri, un reporter CNN transmitea în direct

Scene teribile în Statele Unite! Un bărbat şi-a dat foc chiar în faţa tribunalului din Manhattan, unde Donald Trump este judecat în dosarul Stormy Daniels. Incidentul şocant a avut loc chiar în timp ce un reporter CNN transmitea în direct. Atenţie, urmează detalii şi imagini care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 20.04.2024, 10:44

13:30. Este ora la care se instalează haosul în faţa tribunalului din Manhattan. În imagini se observă cum un bărbat, care îşi ţine mâinile la ceafă, este cuprins de flăcări. După secunde bune în care a ars neîncetat, corpul individului cedează şi se prăbuşeşte la pământ. Un trecător îi sare în ajutor şi foloseşte un stingător pentru a stinge focul, care începuse să se extingă şi în jurul victimei.

Jeffrey Maddrey, şef Departamentul de Poliţie New York: Când a ajuns în parc, şi-a deschis geanta. A scos din ea o mulţime de hârtii şi broşuri, pe care le-a aruncat în parc.  Apoi a scos o canistră şi şi-a turnat pe el un lichid și şi-a dat foc. 

Şi jurnalista CNN, Laura Coates, a trecut prin clipe de coşmar. Incidentul a avut loc chiar în timpul transmisiunii sale în direct, la doar câţiva metri de aceasta.

Bărbatul a murit la spital

Pe acelaşi subiect

Bărbatul a fost transportat imediat de urgenţă la spital, unde, din păcate, a fost declarat decedat. 

Incidentul şocant a avut loc la scurt timp după ce selecţia juriului pentru procesul istoric al lui Donald Trump a fost finalizată. Pledoariile de deschidere în dosarul Stormy Daniels au loc săptămâna viitoare. Republicanul i-a cerut unui judecător să amâne procesul, pe motiv că selecția juriului a fost făcută pe grabă şi nejustificat. Un judecător de la Curtea de Apel a respins însă cererea.

Cei doisprezece jurați vor examina mai multe probe într-un proces care va stabili, în premieră, dacă un fost președinte american este vinovat de încălcarea legii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Tânăr mort, după ce şi-a dat foc în faţa tribunalului unde se judecă procesul lui Trump. La câțiva metri, un reporter CNN transmitea în direct