Antena Meniu Search
x

Atac cu acid în Marea Britanie! Un băiețel de trei ani a ajuns la spital cu arsuri grave pe față

Atac șocant în Worcester, Marea Britanie. Un copul de doar trei ani a fost atacat cu acid pe față de către trei tineri, urmăriți acum în toată țara. Micuțul a ajuns la spital cu arsuri grave.

Atac cu acid în Marea Britanie! Un băiețel de trei ani a ajuns la spital cu arsuri grave pe față

Atac șocant în Worcester, Marea Britanie. Un copil de doar trei ani a fost atacat cu acid pe față de către trei tineri, urmăriți acum în toată țara. Micuțul a ajuns la spital cu arsuri grave.

Poliția locală crede că atacul ar fi unul deliberat, deși nu se știe ce motiv ar fi avut cei trei bărbați pentru a ataca un băiețel. Imaginile cu suspecții au fost date imediat publicității, pentru a ajuta la prinderea lor cat mai rapidă. 

Copilul a ajuns de urgență la spital, iar medicii îi tratează arsurile de pe față și mâini. Un bărbat de 39 de ani din Wolverhampton a fost deja arestat și se află în custodia poliției. 

"Incidentul a șocat pe bună dreptate comunitatea și as vrea să asigur localnicii că se face o investigație minuțioasă pentru a-i identifica pe cei responsabili. La acest moment nu se cunoaște motivul atacului", a declarat un oficial din cadrul poliției din Regat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Atac cu acid în Marea Britanie! Un băiețel de trei ani a ajuns la spital cu arsuri grave pe față