Antena Meniu Search
x

Doi părinţi au anunţat dispariţia băieţelului lor de 5 ani, însă câinele Poliţiei din Chicago a demascat un caz cutremurător

JoAnn Cunningham şi Andrew Freund Sr., din Crystal Lake, o suburbie a oraşului american Chicago, riscă ani grei de închisoare după ce Andrew AJ Freund, fiul lor de numai cinci ani, a fost găsit îngropat într-un mormânt improvizat la câţiva kilometri de casă.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 25.04.2019, 17:07

AJ Freund a fost ucis la 5 ani de părinţii lui
Micuţul AJ Freund a avut ghinionul să fie un copil nedorit de părinţii lui - NBC News

JoAnn Cunningham şi Andrew Freund Sr., din Crystal Lake, o suburbie a oraşului american Chicago, riscă ani grei de închisoare după ce Andrew AJ Freund, fiul lor de numai cinci ani, a fost găsit îngropat într-un mormânt improvizat la câţiva kilometri de casă.

Andrew Freund Sr. a anunţat dispariţia fiului său pe 18 aprilie. Bărbatul le-a spus poliţiştilor că a fost la medic pentru un control şi când s-a întors acasă a remarcat dispariţia băiatului.

Părinţii copilului, daţi de gol de câinele poliţiei

Conform NBC News, seniorul chiar le-a spus poliţiştilor că l-a căutat pe micuţ în mai multe locuri în care obişnuiau să meargă împreună precum un parc din apropiere şi o benzinărie de unde îi cumpără dulciuri.

Pe acelaşi subiect

Oamenii legii au demarat o amplă anchetă de căutare şi au adunat toate imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă, însă nimic nu a părut suspicios.

Primele semne de întrebare au apărut în momentul în care s-a apelat la ajutorul unui câine de căutare. Patrupedul i-a luat urma dar nu s-a îndepărtat de casă, semn că băiatul nu a plecat de unul singur, pe picioare.

A fost momentul care le-a dat de înţeles poliţiştilor că AJ a căzut, de fapt, victima propriilor părinţi.

Copilul dispărut, îngropat într-o altă localitate

În cele din urmă, JoAnn şi Andrew Senior şi-au recunoscut fapta şi i-au condus pe poliţişti la mormântul improvizat unde l-au îngropat pe băiatul de cinci ani.

Acesta se afla în Woodstock, la 20 de minute de mers cu maşina de Crystal Lake. Urmează ca autopsia să arate cum a murit copilul.

JoAnn şi Andrew Senior rămân după gratii şi riscă ani grei de închisoare, fiind acuzaţi de comiterea mai multor infracţiuni.

AJ a avut un destin tragic. Născut în 2013, a fost plasat în protecţia statului şi recuperat de părinţi abia după ce a împlinit doi ani. Anul trecut, părinţii lui AJ au fost acuzaţi de neglijenţă, dar în cele din urmă acuzaţiile au fost respinse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Doi părinţi au anunţat dispariţia băieţelului lor de 5 ani, însă câinele Poliţiei din Chicago a demascat un caz cutremurător