Antena Meniu Search
x

Dmitro Kuleba, ministrul de Externe al Ucrainei, în cârje: "Ar putea fi o poveste despre inamic, dar tocmai m-am accidentat la picior"

Șeful diplomației de la Kiev, Dmitro Kuleba, anunță pe Instagram că s-a rănit dîn timp ce făcea sport, notează Mediafax.

de Redactia Observator

la 14.06.2022, 07:34

Dmytro Kuleba, ministrul de Externe al Ucrainei, în cârje: "Ar putea fi o poveste despre inamic, dar tocmai m-am accidentat la picior"
- Instagram / Dmytro Kuleba

„Ar putea fi o poveste despre inamic. Dar, în realitate, tocmai m-am accidentat la picior, încercând pentru prima dată de la începutul războiului să reiau sportul. Se întâmplă probleme, dar nu mă va doborî din picioare”, a scris pe Instagram Dmitro Kuleba.

El a postat și o fotografie în care apare cu piciorul imobilizat și două cârje. „Continuăm să lucrăm activ și să punem în aplicare prioritățile președintelui: să obținem arme grele, să înăsprim sancțiunile împotriva Rusiei (...). Chiar și în cârje și un picior - înainte spre victoria Ucrainei”, a mai spus Kuleba.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Dmitro Kuleba, ministrul de Externe al Ucrainei, în cârje: "Ar putea fi o poveste despre inamic, dar tocmai m-am accidentat la picior"