Antena Meniu Search
x

Doi șoferi români de TIR arestați în Franța, după ce au făcut scandal și au provocat intenționat un accident

Doi șoferi români de TIR au fost arestați în Franța, după ce au făcut scandal și au provocat intenționat un accident, pe o autostradă pe care circulau aproape singuri.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 03.04.2020, 15:00

Șoferi români de TIR
Doi șoferi români de TIR arestați în Franța, după ce au făcut scandal și au provocat intenționat un accident - Facebook
  • Unul dintre șoferii arestați a fost eliberat.
  • Cei doi s-au luat la ceartă cu un coleg ucrainean.

Doi șoferi români de TIR au fost arestați în Franța, după ce au făcut scandal și au provocat intenționat un accident, pe o autostradă pe care circulau aproape singuri.

Doi șoferi români de camion, colegi de echipaj, au fost arestați marți seara pe A9, în Franța, în apropiere de Herault, după un scandal uriaș în trafic și un accident provocat intenționat. Chiar dacă sunt aproape singuri pe autostrăzi, șoferii au găsit totuși un rival.

Cei doi români au avut ceva de împărțit pe șosea cu un coleg ucrainean, s-au șicanat cu el și în timp ce ce îl depășeau, șoferul român care ocupa locul pasagerului i-a cerut celui ucrainean să deschidă geamul.

Acesta a făcut-o, au urmat insulte și înjurături, iar românul i-a aruncat o cutie în cap. În acel moment, șoferul ucrainean a intrat în panică și a pierdut controlul volanului și a intrat în lateral în camionul românilor, direct în rezervor.

Cei doi români au fost arestați de polițiștii francezi, dar cel care era la volan a fost eliberat joi, în vreme ce al doilea, cel de pe locul din dreapta, va fi judecat vineri pentru atac cu o armp, scrie 20minutes.fr.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Doi șoferi români de TIR arestați în Franța, după ce au făcut scandal și au provocat intenționat un accident