Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O elevă a murit după ce s-a dus la culcare şi nu le-a spus părinţilor că s-a bătut pe stradă

O elevă în vârstă de 15 ani a murit în somn, după ce s-a dus la culcare şi nu le-a spus părinţilor că a fost înjunghiată în piept, în timpul unei încăierări.

de Alin Tarnovschi

la 12.11.2019 , 13:11

O elevă în vârstă de 15 ani a murit în somn, după ce s-a dus la culcare şi nu le-a spus părinţilor că a fost înjunghiată în piept, în timpul unei încăierări.

Totul s-a întâmplat în oraşul Yekaterinburg, în sud-vestul regiunii Sverdlovsk Oblast din Rusia.

Elizabeth Kindsfater (15 ani) a fost implicată într-o încăierare cu alte trei grupuri de băieţi şi fete, iar în urma scandalului a fost înjunghiată în piept, la fel ca şi un alt tânăr.

Articolul continuă după reclamă

De frică să nu fie certată, eleva nu le-a spus părinţilor, atunci când a ajuns acasă, că a fost înjunghiată, motiv pentru care s-a dus direct la culcare, în camera ei.

Pe acelaşi subiect

Câteva ore mai târziu, părinţii au realizat că s-a întâmplat ceva cu fiica lor, iar când au intrat în camera ei au găsit-o inconştientă.

Elevă moartă în somn, după ce a fost înjunghiată într-o bătaie la şcoală

Oamenii au sunat la numărul de urgenţă, iar o ambulanţă a transportat-o pe elevă la cel mai apropiat spital, notează thesun.co.uk.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa adolescentei.

Poliţiştii ruşi au deschis o anchetă, iar un adolescent de 16 ani a fost arestat în legătură cu moartea elevei de 15 ani.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri externe » O elevă a murit după ce s-a dus la culcare şi nu le-a spus părinţilor că s-a bătut pe stradă