Antena Meniu Search
x

Explozie la o bază de antrenamente a FBI, în SUA. 16 persoane au fost rănite, după ce un dispozitiv a explodat

Incident grav în SUA. 16 persoane au fost rănite în timpul unei explozii la o bază de antrenamente a FBI din orașul Irvine din sudul Californiei.

de Redactia Observator

la 14.03.2024 , 12:41

Explozie la o bază de antrenamente a FBI, în SUA. 16 persoane au fost rănite, după ce un dispozitiv a explodat
Explozie la o bază de antrenamente a FBI, în SUA. 16 persoane au fost rănite, după ce un dispozitiv a explodat - CBS News

Treisprezece dintre victime au fost rănite din cauza zgomotului puternic făcut de explozie și au ajuns la spital cu amețeli și dureri mari de urechi. Ceilalți trei au suferit răni la picioare și la spate.

16 persoane rănite, după o explozie la o bază FBI

„Cel mai grav rănit a fost unul dintre membrii echipei noastre SWAT. A fost rănit la picior și necesită intervenție chirurgicală”, a declarat un oficial. 

Articolul continuă după reclamă

Incidentul a avut loc în timpul unui antrenament comun între echipele Bomb Squad a OCSD și echipele SWAT, iar explozia a avut loc în interiorul unei clădiri de pe proprietatea FBI.

"Dispozitivul a făcut parte din antrenament. În ceea ce privește ceea ce făceau când s-a întâmplat, asta nu știu", au declarat autoritățile. 

Victimele purtau echipament tactic în momentul exploziei și echipele medicale erau deja la fața locului ca parte din exercițiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi stat peste program la muncă, doar pentru a scăpa de îndatoriri personale?
Observator » Stiri externe » Explozie la o bază de antrenamente a FBI, în SUA. 16 persoane au fost rănite, după ce un dispozitiv a explodat