Antena Meniu Search
x

Fetiţă de 4 ani, înjunghiată "la întâmplare" de un sirian, într-un supermarket din Germania. Un martor i-a smuls cuţitul şi a salvat viaţa copilei

O fetiţă în vârstă de patru ani a fost atacată de un bărbat cu un cuţit într-un supermarket din oraşul german Wangen şi transportată la spital cu răni grave, relatează joi agenţia DPA.

de Redactia Observator

la 04.04.2024, 17:42

Copila a fost atacată într-un supermarket din oraşul german Wangen
Copila a fost atacată într-un supermarket din oraşul german Wangen - Profimedia

Motivaţia atacului, care a avut loc miercuri după-amiază, încă nu este clară. Potrivit poliţiei, suspectul în vârstă de 34 de ani, un sirian care deţine şi cetăţenie olandeză, nu era un cunoscut al fetei sau a mamei acesteia.

Un martor i-a salvat viaţa fetei

Potrivit poliţiei, suspectul a atacat brusc, iar un martor a intervenit, "l-a deposedat de cuţit şi apoi l-a urmărit", dar până să intervină martorul atacatorul a reuşit să o rănească grav pe fetiţă, care a fost între timp operată şi se află în stare stabilă.

Suspectul a părăsit magazinul după atac, dar a fost arestat după ce acel martor a anunţat poliţia şi a precizat unde se afla acesta. Suspectul este prezentat joi după-amiază unui judecător, relatează Agerpres.

Magazinul unde a avut loc atacul era deschis normal joi. Primarul oraşului Wangen, din landul Baden-Württemberg, a declarat că este alături de familie, pe care o cunoaşte. "Nu am avut niciodată o infracţiune ca aceasta", a remarcat edilul, în timp ce şi poliţia a ţinut să menţioneze că "agresiuni de acest fel sunt foarte rare".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Fetiţă de 4 ani, înjunghiată "la întâmplare" de un sirian, într-un supermarket din Germania. Un martor i-a smuls cuţitul şi a salvat viaţa copilei