Antena Meniu Search
x

Fetiţa româncă din Spania care a sărit într-un lac să îşi salveze cea mai bună prietenă a murit la spital

Fetiţa româncă în vârstă de 11 ani, care a sărit într-un lac pentru a-şi salva de la moarte cea mai bună prietenă, a murit la spital, în ciuda eforturilor depuse de medici.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 07.07.2019, 14:02

A murit fetiţa româncă din Spania care a sărit în lac să îşi salveze cea mai bună prietenă
A murit fetiţa româncă din Spania care a sărit în lac să îşi salveze cea mai bună prietenă - rtpa.es

Fetiţa româncă în vârstă de 11 ani, care a sărit într-un lac pentru a-şi salva de la moarte cea mai bună prietenă, a murit la spital, în ciuda eforturilor depuse de medici.

Copila de 11 ani şi-a dat ultima suflare pe secţia de pediatrie a Spitalului Universitar din Asturias, acolo unde a fost internată alături de cea mai bună prietenă a sa, respectiv cealaltă fetiţă de 10 ani care s-a înecat în lacul Trasona.

Tragedia s-a produs miercuri, 3 iulie 2019, atunci când fetiţa de 10 ani şi-a sărbătorit ziua de naştere, iar părinţii au decis să meargă, împreună cu mai mulţi prieteni, pe malul lacului Trasona.

La un moment dat, fetiţa de 10 ani s-a apropiat de marginea lacului, într-o porţiune betonată, şi a alunecat în apă.

Pe acelaşi subiect

Fetiţa de 11 ani a observat totul şi a încercat să o salveze de la moarte, sărind în apele adânci ale lacului Trasona.

Părinţii celor două fetiţe nu au observat lipsa acestora, iar copilele au fost salvate şi aduse la mal de un canoist spaniol care se afla în apropiere.

Ramon Gonzalez a sărit în apă şi le-a adus la mal pe cele două copile. Din nefericire însă, pentru fetiţa de 11 ani, medicii nu au mai putut face nimic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Fetiţa româncă din Spania care a sărit într-un lac să îşi salveze cea mai bună prietenă a murit la spital