Antena Meniu Search
x

Video Furtună de zăpadă de proporții istorice în Spania: oameni blocaţi în maşini pe timpul nopţii, copaci căzuţi, străzi blocate

Este cod roşu în Madrid şi în alte 10 provincii după ce furtuna Filomena a adus pe cele mai abudendente ninsori din ultimii 50 de ani. Doar la Madrid au fost raportate peste 500 de accidente rutiere, iar aeroportul a fost închis şi toate zborurile, anulate. Capitala este paralizată, iar meteorologii se aşteaptă ca stratul de zăpadă să depăşească 20 de centimetri în Madrid.

de Redactia Observator

la 09.01.2021, 14:14

Vezi și
  • Furtuna de zăpadă Filomena a făcut ravagii în regiunea Madridului
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Furtuna de zăpadă Filomena a făcut ravagii în regiunea Madridului, unde mai mulţi oameni au fost blocaţi în maşini pe timpul nopţii, străzi sunt blocate şi au căzut copaci. Aeroportul din Madrid este închis, iar transportul feroviar a fost blocat.

Potrvit El Pais, din  cauza furtunii există riscul ca acoperişurile caselor să se prăbuşească, iar serviciile de urgenţă nu reuşesc să funcţioneze la capacitate maximă.

Primarul Madridului, José Luis Martínez-Almeida, a cerut locuitorilor să nu iasă din casă decât dacă este o situaţie "foarte gravă".

Alte nouă provincii se află sub cod roşu de ninsori:  Albacete, Cuenca, Toledo, Guadalajara, Valencia, Castellón, Tarragona, Teruel şi Zaragoza.

614 artere de circulaţie sunt afectate din cauza stratului de zăpadă ce ajunge şi la 50 cm.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Furtună de zăpadă de proporții istorice în Spania: oameni blocaţi în maşini pe timpul nopţii, copaci căzuţi, străzi blocate