Antena Meniu Search
x

Imagini cumplite cu microbuzul în care erau 8 români și care a fost făcut praf de semiremorca unui TIR (video)

Imagini cumplite cu microbuzul în care erau 8 români și care a fost făcut praf de semiremorca unui TIR au fost surprinse imediat după accidentul din Cehia. Impactul n-a mai putut fi evitat de șoferul microbuzului.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 17.06.2020, 09:50

8 români, victime ale accidentului din Cehia Vezi și
  • O româncă a murit pe loc.
  • Accidentul a fost provocat de șoferul TIR-ului.

Un microbuz plin cu români a fost distrus de un TIR, pe o șosea din Cehia. O româncă e moartă, șapte sunt răniți, patru extrem de grav, doi dintre ei fiind în comă.

Un camion și un microbuz s-au ciocnit marți în jurul orei 14:00 în Tisova, în regiunea Tachov, la granița cu Germania. Opt români erau în microbuz și unul dintre ei, o femeie, care stătea pe locul din dreapta șoferului, a murit. Ceilalți șapte au fost răniți, patru dintre ei foarte grav, scrie tachovsky.denik.cz.

Sursa citată a explicat dinamica accidentului, petrecut la ieșirea dintr-un sat, într-o curbă la dreapta. Se pare că TIR-ul a intrat cu viteză în curbă și semiremora, o șa goală, a derapat și a acroșat microbuzul, pe care l-a aruncat de pe șosea.

O româncă de pe locul din dreapta șoferului microbuzului a murit pe loc, iar alți trei au fost duși la spitale cu două elicoptere. Un al patrulea român ân stare gravă a fost laut de ambulanță. Cinci dintre români au rămas încarcerați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Imagini cumplite cu microbuzul în care erau 8 români și care a fost făcut praf de semiremorca unui TIR (video)