Antena Meniu Search
x

Îşi renovau casa, când britanicii au făcut o descoperire neaşteptată în perete. Se afla acolo de mai bine de 70 de ani

Au decis să îşi renoveze casa din suburbia Kingsthorpe, Northampton, Anglia, fără să aibă nici cea mai mică bănuială peste ce aveau să dea. Într-un perete al casei, Karl Church, 49 de ani, şi Eve Jones, 48 de ani, au descoperit o scrisoare veche de 70 de ani. 

Ferestre mari la casă
Îşi renovau casa, când britanicii au făcut o descoperire neaşteptată în perete. Se afla acolo de mai bine de 70 de ani - Hepta
  • Scrisoare veche de 70 de ani, găsită în pereţii unei case

Epistola era scrisă de John Rainbow, în 1953, după ce a decis să instaleze uşi în curtea interioară. „Taxă zidar  3/6 ½. 17 februarie 1953. J. Rainbow, 122 Kingsland Avenue, 50 de ani”.

Perechea a făcut publică scrisoare pe o reţea de socializare şi acum încearcă să dea peste urmaşii săi. 

„Iubitul meu avea o fereastră din spate care bătea în una din camerele de la parter. Când au reparat-o, au dat peste această bucăţică de hârtie în perete. S-a gândit să bată la uşa locaţiei de pe 122 Kingsland Avenue, dar şansele să amai găsească vreun urmaş în acea casă erau minime. A pus-o într-un sertar şi a uitat de ea, dar zilele trecute şi-a amintit de ea şi a decis să îi caute pe urmaşii domnului Rainbow. Am postat-o într-un grup de internet şi chiar a atras ceva lume”, a povestit Eve Jones.

Internauţii au făcut repede cercetări şi au aflat că John W Rainbow a trăit din 1902 până în 1993 şi locuit la 204 Birchfield Road East din 1939 până în 1946. A fost căsătorit cu Lillian Luck, iar cei doi au avut două fete, una dintre ele numindu-se Phyllis, născută în 1925, care mai târziu s-a căsătorit cu domnul Green şi Iris, născută în 1926, care a devenit doamna Mills.

Cuplu are şi mulţi nepoţi, născuţi între 1950 şi 1960.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Îşi renovau casa, când britanicii au făcut o descoperire neaşteptată în perete. Se afla acolo de mai bine de 70 de ani