Meniu
Search
x

Mamă şi fiu, în "misiune de salvare" la graniţa Ucrainei. Au strâns 3.500 de euro şi promit să nu lase în urmă animalele de companie ale refugiaţilor

O mamă și fiul ei pleacă în Ucraina pentru a aduce refugiați în Marea Britanie, însoțiți de animalele lor de companie.

De Maria Dogaru la 06.09.2022, 17:05

Sarah Walters și fiul ei, Jake, conduc până la granița cu Ucraina din Swindon pentru a ajuta organizația caritabilă Eden Aid. Până acum, organizația de caritate a ajutat peste 500 de persoane vulnerabile să fugă din țară. Organizația de caritate ajută familiile să-și aducă și animalele de companie și a salvat 56 de câini, 37 de pisici și un cobai, potrivit BBC.

Cei doi au reușit să strângă aproximativ 3.500 de euro pentru a acoperi cheltuielile călătoriei

Sarah, un instructor de mers nordic și Jake, care lucrează în construcții, se vor alătura unui convoi de cinci microbuze care preia 35 de refugiați și nouă animale de companie. Echipa mamă și fiu a reușit să strângă aproximativ 3.500 de euro pentru a acoperi cheltuielile de călătorie.

Generozitatea și bunătatea prietenilor din Swindon sunt absolut incredibile”, a spus Sarah Walters.

Recent, unul dintre șoferii Eden Aid a luat o refugiată ucraineană și câinele ei. „Animalul a aparținut bunicii ei, a însemnat mult pentru ea. Eden Aid a ajutat-o să găsească un pașaport pentru animalul de companie”, a spus Sarah.

Jake a spus că știa că vrea să ajute, dar nu era sigur cum să procedeze până când mama lui ia sugerat să conducă până la graniță.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Mamă şi fiu, în "misiune de salvare" la graniţa Ucrainei. Au strâns 3.500 de euro şi promit să nu lase în urmă animalele de companie ale refugiaţilor

Breaking News

Joe Biden avertizează asupra riscului unei "apocalipse" nucleare: "Există, pentru prima dată de la criza...

Joe Biden avertizează asupra riscului unei "apocalipse" nucleare: "Există, pentru prima dată de la criza rachetelor din Cuba, o amenințare directă"