Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mii de familii vor să adopte fetiţa abia născută, găsită de poliţişti abandonată într-o pungă (video)

Mii de familii vor să adopte fetiţa abia născută, găsită de poliţişti abandonată într-o pungă. Botezată India, copila a fost găsită pe 6 iunie, pe marginea unui drum.

de Cosmin Stăniloiu

la 07.08.2019 , 10:55

Mii de familii vor să adopte fetiţa abia născută, găsită de poliţişti abandonată într-o pungă. Botezată India, copila a fost găsită pe 6 iunie, pe marginea unui drum.

Fetita a fost găsită de două surori, Kyler Ragatz și Kayla Ragatz, care au contactat poliția imediat după ora 22:00, pe 6 iunie, în Forsyth County, la nord de Atlanta, Georgia, în Statele Unite. Surorile au spus că au auzit un zgomot ca cel de pisică și au văzut un braț de copil ieșind dintr-o pungă de plastic.

Când polițișii au sosit pe drumul Daves Creek din Cumming au găsit copilul care încă mai avea cordonul ombilical atașat și era plin de sânge de la naștere. Salvarea bebeluşei a fost filmată cu camera de corp a unuia dintre poliţişti, iar video-ul a devenit viral.

Articolul continuă după reclamă

Se poate observa cum un polițist se îndreaptă spre punga de cumpărături în care se afla copila. "După ce am reușit să o luam, să o înfășurăm, să o încâlzim puțin, am reușit să vorbesc cu ea puțin.", a declarat şeriful din Forsyth, Terry Roper, cel care a ajuns primul la fetiţă.

Pe acelaşi subiect

"Am vrut să-i ofer confort. Puțin mai târziu mi-am dat seama că a fost prima dată când a simțit iubirea și m-am simțit onorat că am putut să-i ofer asta.", a mai spus ofiţerul.

Autoritățile au căutat-o pe mama fetei din data de 6 iunie, întrebând chiar și pe Twitter pentru a vedea dacă cineva din zonă știe "o femeie care a fost în ultimul trimestru de sarcină".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mii de oameni vor acum să o adopte pe fetiţă. "Avem oameni care așteaptă la rand pentru a oferi acestui copil o casă pentru totdeauna.", a declarat Tom Rawlings, directorul diviziei de servicii familiale și de copii din Georgia, citat de ABC News.

Autoritățile spun că mai mult de 1.000 de persoane sunt interesate să o adopte pe India.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri externe » Mii de familii vor să adopte fetiţa abia născută, găsită de poliţişti abandonată într-o pungă (video)