Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Moarte tragică pentru o tânără de 15 ani din Guatemala. A căzut de pe acoperiş după ce a fost electrocutată

Debora Xi este fata în vârstă de 15 ani care a murit electrocutată joia trecută. Ea se afla pe acoperişul unei case din Guatemala pentru o şedinţă foto, când a intrat accidental într-un cablu electric. Alături de ea mai erau încă trei prieteni.

de Redactia Observator

la 06.08.2024 , 17:01

Moarte tragică pentru o tânără de 15 ani din Guatemala. A căzut de pe acoperiş după ce a fost electrocutată Moarte tragică pentru o tânără de 15 ani din Guatemala. A căzut de pe acoperiş după ce a fost electrocutată

Debora a făcut câţiva paşi pe terasa unei locuinţe de două etaje, în timp ce unul dintre prietenii săi îi făcea poze. Adolescenta a intrat accidental în contact cu o linie electrică şi a fost decapitată, potrivit Daily Mail. La scurt timp au început să circule videoclipuri cu accidentul pe reţelele de socializare. Unul dintre acestea arată corpul fetei de 15 ani atârnat deasupra cablului electric, în timp ce vecinii ţipă îngroziţi.

Impactul descărcării electrice i-a desprins capul de trunchi şi s-a prăbuşit la pământ. În câteva secunde a căzut şi restul corpului. Momentul şocant a fost surprins de un alt videoclip postat pe internet. Trecătorii i-au înconjurat rapid rămăşiţele, înainte ca paramedicii să ajungă şi să le înlăture.

Declaraţiile mamei

Articolul continuă după reclamă

Andrea Xi, mama fetei ucise, este îngrozită şi îndurerată. Ea a postat mai multe fotografii cu Debora, inclusiv una în care purta o rochie tradiţională, iar alta de la petrecerea de ziua ei din martie.

"Te voi iubi mereu. Prinţesa mea", a scris Andrea. "Prima şi marea mea iubire", a mai adăugat la descrierea unei alte postări. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Ştiri externe » Moarte tragică pentru o tânără de 15 ani din Guatemala. A căzut de pe acoperiş după ce a fost electrocutată