Antena Meniu Search
x

Ninsori de coşmar în Europa şi Statele Unite

Iarna face ravagii în Statele Unite şi Europa. A nins ore în şir în mai multe zone din Statele Unite, unde sute de curse aeriene au rămas blocate pe piste. În schimb, Marea Britanie se confruntă cu cele mai grave inundaţii din ultimul secol

Vezi și

În New York, nămeţii au blocat mai multe artere principale, inclusiv strada care duce la unul dintre cele mai mari spitale din zonă.

Nici locuitorii din Georgia nu o duc mai bine. Statul a fost lovit de o furtună de gheaţă. Trenurile au fost blocate în gări şi sute de avioane au rămas la sol. În Missouri, un avion a stat ore în şir între nămeţii de pe pistă.

Situaţia rămâne gravă şi pe bătrânul continent. În Marea Britanie, un sat s-a transformat într-o insulă, fiind izolat de mai bine de 5 săptămâni din cauza inundaţiilor.

Cei care profită din plin sunt hoţii care au spart zeci de locuinţe în ultimele săptămâni. Prinţul Charles a mers în zonele afectate şi i-a asigurat pe oameni de sprijinul autorităţilor.

În Spania este cod portocaliu de vreme rea. Rafalele de vânt au ajuns pe alocuri chiar şi la 130 de kilometri pe oră, iar în zonele de coastă, valurile au avut chiar şi 11 metri înălţime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Ninsori de coşmar în Europa şi Statele Unite