Antena Meniu Search
x

"Nu a avut intenţia de a părăsi această lume". Mărturia emoţionantă a mamei lui Angus Cloud, la o săptămână de la moartea actorului

Mama lui Angus Cloud a făcut declaraţii emoţionante pe Facebook la o săptămână de la moartea actorului de 25 de ani. Lisa Cloud a pus capăt zvonurilor legate de o posibilă sinucidere. 

de Redactia Observator

la 07.08.2023, 18:51

"Mesajele de pe reţelele de socializare au sugerat că moartea sa a fost intenţionată. Vreau să ştiţi că nu este cazul", a scris ea.

Tânărul actor "se lupta cu dependenţa şi depresia"

Când a fost anunţată moartea lui Angus Cloud, familia sa a dezvăluit că acesta tocmai îşi îngropase tatăl, "cel mai bun prieten al său", şi a vorbit despre "lupta sa cu problemele de sănătate mintală". Creatorul "Euphoria", Sam Levinson, a dezvăluit într-un comunicat că tânărul actor "se lupta cu dependenţa şi depresia".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

"Poate că vom afla că a luat accidental şi tragic o supradoză, dar este absolut sigur că nu a avut intenţia de a părăsi această lume", a precizat Lisa Cloud în mesaj.

"De asemenea, vreau să ştiţi că, deşi fiul meu a fost profund îndurerat de pierderea prematură a tatălui său din cauza mezoteliomului, ultima lui zi a fost una fericită", scrie Lisa Cloud. "A vorbit despre intenţia sa de a-şi ajuta surorile cu taxele universitare şi, de asemenea, de a-şi ajuta mama din punct de vedere emoţional şi financiar. Nu a avut nicio intenţie de a-şi pune capăt vieţii. Când ne-am îmbrăţişat de noapte bună, i-am spus cât de mult ne iubeam unul pe celălalt, iar el a spus că ne vedem mâine".

Profimedia Images

Angus Cloud terminase de filmat un thriller realizat de realizatorii filmului "Scream"

"Nu ştiu ce a luat după aceea, sau chiar dacă a luat ceva. Tot ce ştiu este că şi-a pus capul pe biroul unde lucra, a adormit şi nu s-a mai trezit". 

"Euphoria", un serial de succes lansat de HBO în 2019 şi în care joacă actriţa Zendaya, urmăreşte o gaşcă de liceeni cu probleme. Angus Cloud l-a interpretat pe Fezco, un adolescent care se implică în traficul de droguri pentru a-şi întreţine familia.

Profimedia Images

Angus Cloud terminase de filmat un thriller realizat de realizatorii filmului "Scream", programat pentru lansare în 2024, şi a apărut în lungmetrajele "Freaky Tales" şi "Your Lucky Day".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » "Nu a avut intenţia de a părăsi această lume". Mărturia emoţionantă a mamei lui Angus Cloud, la o săptămână de la moartea actorului