Antena Meniu Search
x

Video Nunta regală a anului va avea în loc în Iordania. Cum a decurs "petrecerea burlăciţelor" şi cine sunt invitaţii de gală

Nunta regală a anului va avea loc în Iordania. Prinţul moştenitor al regatului haşemit se va căsători pe 1 iunie cu fiica unui influent om de afaceri saudit. Până atunci, familia regală respectă toate tradiţiile şi obiceiurile. Ieri, a fost organizată recepţia miresei, un fel de petrecerea burlăciţelor, care a inclus şi celebrul ritual de pictare cu henna.

de Redactia Observator

la 24.05.2023, 20:18

Vezi și

Sute de femei din întreaga ţară, dar şi din Arabia Saudită, ţara de origine a Rajwei, au venit să o celebreze pe viitoarea mireasă. Invitaţilor li s-au făcute tatuaje cu henna, în timp ce cântăreţi aduşi din ambele ţări, interpretau cântece tradiţionale. 

La petrecere, în centrul atenţiei au fost Rajwa, mama sa, dar şi viitoarea sa soacră, Rania, Regina Iordaniei. Alături de ele au fost şi cele două fiice ale Raniei, Iman, care s-a căsătorit anul acesta în martie, şi Salma care tocmai a absolvit cursurile Universităţii California de Sud, din Statele Unite. Regina Rania a avut numai cuvinte de laudă despre nora sa şi viitoarea regină a Iordaniei. 

Rania al Abdullah, regină a Iordaniei: Ea (n.r. Rajwa) este cea mai drăguţă şi frumoasă viitoare mireasă şi este la fel de preţioasă pentru mine cum sunt şi fiicele mele, Iman şi Salma. 

Regina Rania a mărturisit celor prezenţi la petrecere că are emoţii înaintea nunţii fiului ei, aşa cum are orice mamă înaintea unui eveniment atât de important. 

Rania al Abdullah, regină a Iordaniei: Nu voi uita niciodată cât de fericiţi am fost eu şi Maiestatea Sa (n.r. Abdullah al II-lea al Iordaniei) când Al Hussein ne-a spus că vrea să se căsătorească cu Rajwa, pentru că ea este răspunsul perfect la toate rugăciunile mele.

La nuntă, care va avea loc pe 1 iunie sunt invitate famili regale din întreaga lume, inclusiv Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei române. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Nunta regală a anului va avea în loc în Iordania. Cum a decurs "petrecerea burlăciţelor" şi cine sunt invitaţii de gală