Antena Meniu Search
x

O mamă cu fetiţa de 3 ani de mână a fost snopită în bătaie de mai multe studente la Medicină, la Chişinău (video)

O mamă cu fetiţa de 3 ani de mână a fost snopită în bătaie de mai multe studente la Medicină, la Chişinău, pe stradă, ziua-n amiaza mare. Copila a privit îngrozită cu mama ei e lovită şi târâtă de păr.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 01.10.2019, 11:59

Mamă bătută pe stradă
O mamă cu fetiţa de 3 ani de mână a fost snopită în bătaie de mai multe studente la Medicină, la Chişinău (video) - Captură video

O mamă cu fetiţa de 3 ani de mână a fost snopită în bătaie de mai multe studente la Medicină, la Chişinău, pe stradă, ziua-n amiaza mare. Copila a privit îngrozită cu mama ei e lovită şi târâtă de păr.

O mama care mergea pe stradă de mână cu fetiţa ei a fost luată la bătaie de mai multe tinere, în plină zi, în cartierul Malina Mică din Chişinău. O înregistrare video a fost publicată de Publika.md.

Potrivit victimei, agresoarele sunt studente la Universitatea de Medicină şi Farmacie și vorbeau în limba arabă. Ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei, Svetlana Scripnic, spune că incidentul a avut loc în data de 23 septembrie, în jurul orei 15:30, pe strada Nicolae Testemiţanu. Din imaginile video se vede cum femeia este mai întâi împinsă pe la spate de una dintre tinere, după care lovită cu piciorul de o altă femeie şi atacată de alte tinere, sălbatic.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Martor la scena oribilă a fost copilul de trei ani, care plângea şi bătea din picioare fiind foarte afectat de ceea ce vedea. În cele din urmă, o femeie a luat copilul în braţe, iar doi tineri au încercat să le despartă pe femeile bătăuşe.

Poliţia mai spune că totul ar fi pornit de la o observaţie pe care mama copilului le-ar fi făcut-o femeilor agresoare, le-ar fi spus acestora că nu sunt îmbrăcate corespunzător.

Poliţia urmează să deschidă o cauză penală pentru huliganism, iar vinovatele riscă până la trei ani de puşcărie, sau până la 240 de ore de muncă neremunerată în folosul comunităţii.

Ofiţerul de presă al instituţiei unde învaţă tinerele, Silvia Ciubrei, a spus că fetele au fost chemate la consiliul facultăţii şi au dat explicaţii în scris despre cele întâmplate. Părinţii a două dintre tinere s-au prezentat la instituţia de învăţământ. Deocamdată, Universitatea nu a luat o decizie dacă le va sancţiona pe studente sau nu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » O mamă cu fetiţa de 3 ani de mână a fost snopită în bătaie de mai multe studente la Medicină, la Chişinău (video)