Antena Meniu Search
x

O mamă din SUA a fost ucisă la comanda fratelui. Ținta asasinului era de fapt fiica acesteia, agresată de unchi

O mamă a fost ucisă la comanda fratelui ei, acuzat de pedofilie. Ținta asasinului era, de fapt, fiica acesteia, care a fusese agresată sexual de unchi. Adolescenta urma să depună mărturie împotriva bărbatului. 

de Redactia Observator

la 03.02.2021, 12:48

O masă din SUA a fost ucisă la comanda fratelui
O masă din SUA a fost ucisă la comanda fratelui - Terrebonne Parish Sheriff's Office
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Brittany Cormier, în vârstă de 34 de ani, a fost împușcată mortal în locuința sa din Montegut, Louisiana, alături de vecina sa Hope Nettleton, care se afla în vizită. Incidentul s-a petrecut pe 13 ianuarie, scrie The Sun.

Oamenii legii au declarat, însă, că femeia nu era ținta asasinului, ci fiica acesteia. Fratele femeii, un bărbat de 35 de ani condamnat pentru că și-a agresat sexual nepoata, este considerat suspect în acest caz, fiind bănuit că a comandat asasinatul. 

Beaux Cromier este acuzat că și-a angajat doi prieteni penru a o ucide pe fată. „Dalvin și Andrew urmau să fie recompensați financiar pentru această faptă”. 

Femeia s-a dat drept fiica sa, în timp ce adolescenta și partenerul femeii s-au ascuns într-un dulap.

„Brittany i-a spus asasinului că ea este victima violului, reușind astfel să-i salveze viața fiicei sale. Atacatorul a întrebat cine este victima, iar ea și-a asumat identitatea acesteia”, a declarat șeriful din Montegut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » O mamă din SUA a fost ucisă la comanda fratelui. Ținta asasinului era de fapt fiica acesteia, agresată de unchi