Antena Meniu Search
x

Nenorocire în Spania. 4 români morți în 2 accidente înfiorătoare, produse la câteva ore distanță

Două accidente extrem de grave s-au soldat cu patru români morți, în Spania, miercuri, 4 decembrie.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 04.12.2019, 19:01

Două accidente extrem de grave s-au soldat cu patru români morți, în Spania, miercuri, 4 decembrie. Alți 

Primul accident, în care au fost implicați patru români, toți vecini în micul oraș Vilanova d'Alcolea, a avut loc loc în jurul orei 7:00 dimineața, pe șoseaua CV-13, în apropiere de aeroportului Castellón din provincia autonomă Valenciana, informează El Pais.

Două autoturisme s-au ciocnit frontal, iar pentru doi bărbați paramedicii nu au mai putut face nimic. Alte două persoane au ajus la spital. Se pare că românii erau din aceeași familie - o femeie de 24 de ani și trei bărbați în vârstă de 22, 43 și 48 de ani.

Doi români au murit în accident

Tânărul de 22 de ani și bărbatul de 48 de ani au decedat din cauza rănilor provocate de impactul dintre cele două autovehicule, în timp ce femeia de 22 de ani și celălalt bărbat au fost transportați în stare foarte gravă la spitalul din Castellón.

Accident în Spania

Un al treilea bărbat, de naționalitate franceză, în vârstă de 44 de ani, a murit și el. Se afla singur la volanul mașinii atunci când s-a produs tragedia. La momentul accidentului ploua abundent.

Alți doi români, morți în Don Benito

Alți doi români și-au găsit sfârșitul tot miercuri, în jurul orei 14:15, în apropierea localității Don Benito din provincia Badajoz. 

Români morți la Don Benito

La fel ca și în cazul primului accident, două mașini s-au lovit frontal. Impactul a fost nimicitor. Doi români au murit pe loc, iar un alt bărbat care se afla împreună cu ei și celălalt șofer implicat în accident au fost grav răniți, fiind transportați la spital.

Potrivit La Vanguardia, care citează EFE, cei doi români locuiau în Don Benito.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Nenorocire în Spania. 4 români morți în 2 accidente înfiorătoare, produse la câteva ore distanță