Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Misiune imposibilă pentru 4 polițiști americani: au urmărit un porc scăpat pe străzi

Patru polițiști americani au avut o misiune pe cât de amuzantă, pe atât de dificilă. Au urmărit un porc scăpat pe străzile unui oraș. Scena a fost filmată.

de Redactia Observator

la 22.01.2018 , 23:41

Patru polițiști au fugărit un porc scăpat pe străzi în orașul Columbus, din statul american Ohio - Youtube/ NBC4 WCMH-TV Columbus

Patru polițiști americani au avut o misiune pe cât de amuzantă, pe atât de dificilă. Au urmărit un porc scăpat pe străzile unui oraș. Scena a fost filmată și face deliciul internauților.

Patrula de poliție din orașul Columbus, statul american Ohio, a fost chemată de locatarii unui complex de blocuri. Oamenii au anunțat că un porc de casă umblă liber prin parcări, în frig și zăpadă.

A început o urmărire demnă de filmele de comedie, pentru că porcușorul nu s-a lăsat prins. Cei patru polițiști americani l-au fugărit printre mașini, fără prea mare izbândă.

Articolul continuă după reclamă

Încercările lor nereușite au fost surprinse chiar de camera GoPro montată pe casca unuia dintre agenți.

Polițistul s-a folosit chiar și de o pungă de cereale luată de la magazin, sperând că va ademeni porcul cu un pumn de orez crocant.

După o urmărire de 15 minute, polițiștii, istoviți de mișcările sprintene ale porcului, au reușit să-l încolțească și să-l prindă.

Cameramanul televiziunii locale NBC4 a filmat și el momentul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Membrii patrulei l-au luat în brațe pe porcul proaspăt ”arestat” și l-au dus la mașina de poliție.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Misiune imposibilă pentru 4 polițiști americani: au urmărit un porc scăpat pe străzi