Antena Meniu Search
x

Poliţişti înarmaţi cu scuturi de protecţie, încearcă să alunge o lebădă din mijlocul străzii (Video)

De câţi poliţişti este nevoie pentru a alunga o lebădă din mijlocul străzii? Aparent de mulţi şi categoric să fie înarmaţi cu scuturi de protecţie. Imaginile hilare au ajuns imediat virale pe internet.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 16.01.2020, 17:10

Poliţiştii s-au înarmat cu scuturi de protecţie şi pâine pentru a ademeni lebăda
Operaţiunea a durat mai bine de jumătate de oră - Youtube/ DeadlinenewsTV

De câţi poliţişti este nevoie pentru a alunga o lebădă din mijlocul străzii? Aparent de mulţi şi categoric să fie înarmaţi cu scuturi de protecţie. Imaginile hilare au ajuns imediat virale pe internet.

Cu toţii ştim că poliţiştii sunt nevoiţi să folosească scuturi de protecţie atunci când sunt nevoiţi trebuie să calmeze populaţia furioasă. Ştiţi voi, în mijlocul unui protest, a unei revolte, în cazul unui atac al lebedelor, etc. 

Aparent, într-un oraş scoţian, Greencock, mai mulţi poliţşti au fost nevoiţi să recurgă la această metodă împotriva unei...lebede, rămasă pe mijlocul străzii. 

Imaginile extrem de amuzante surprind biata pasăre, care se aventurase mai bine de 200 de metri de Parcul Murdieston, „casa” ei, plimbându-se agale pe stradă. 

Poliţiştii au fost contactaţi să se ocupe de „problemă”, aşa că pregătiţi nevoie mare, cavaleria a pornit în misiune. Cu scuturi de protecţie şi pâine pentru a o ademeni, echipa de ofiţeri a petrecut mai bine de jumătate de oră încercând să îndrume lebăda spre căminul său. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şi pe lângă poliţiştii dotaţi împotriva unui eventual atac fioros, au fost chemate şi două camionete de poliţie. Ştiţi voi, ca totul să fie sub control. 

Alison Robertson, tânăra care a filmat întreaga operaţiune bizară a spus că escapedele de acest gen sunt extrem de dese: „Am crescut pe acea stradă, dacă nu erau lebede erau raţe”.

De fiecare dată când pasărea se oprea şi îi privea atent pe ofiţeri, aceştia se asigurau că îi mai aruncau o bucată de pâine ca să fie mulţumită şi ei... nevătămaţi. 

Conform LadBible, acţiunea a avut final fericit, iar după 30 de minute de plimbări pe trotuar, pe stradă, lebăda a ajuns înapoi în parcul destinat şederii sale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Poliţişti înarmaţi cu scuturi de protecţie, încearcă să alunge o lebădă din mijlocul străzii (Video)