Antena Meniu Search
x

Tânărul care s-a lăudat că a ucis o pumă cu mâinile goale, s-a luptat în realitate cu un pui de trei luni

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, din Colorado (SUA), a ajuns în atenția lumii întregi, după ce a povestit că a fost atacată de o pumă în timp ce alerga și a reușit să ucidă animalul sălbatic cu mâinile goale.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 03.03.2019, 09:38

Puma ucisă cu mâinile goale de un tânăr era de fapt un pui de numai trei luni
Puma ucisă cu mâinile goale de un tânăr era de fapt un pui de numai trei luni - LadBible

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, din Colorado (SUA), a ajuns în atenția lumii întregi, după ce a povestit că a fost atacată de o pumă în timp ce alerga și a reușit să ucidă animalul sălbatic cu mâinile goale.

La numai câteva zile de la povestea care a devenit virală pe rețelele sociale, oficialii veterinari din statul Colorado au precizat că, în realitate, tânărul s-a luptat și a ucis cu mâinile goale un pui de pumă de numai trei luni.

Veterinarii au efectuat necropsia 'animalului sălbatic' și au descoperit că puma cu care tânărul de 31 de ani s-a luptat pe viață și moarte era de fapt un pui de trei luni și care cântărea aproximativ 10 - 12 kilograme când era viu, notează ladbible.com.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Povestea tânărului de 31 de ani a atras atenție unei lumi întregi, după ce acesta a explicat că a fost atacat de o pumă, în timp ce alerga în pădure, și a reușit să supraviețuiască după ce a strâns bestia de gât.

Tânărul a povestit toată întâmplare de pe patul de spital, acolo unde a ajuns pentru a primi îngrijiri medicale, după ce a fost mușcat și zgâriat de 'bestia' de trei luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Tânărul care s-a lăudat că a ucis o pumă cu mâinile goale, s-a luptat în realitate cu un pui de trei luni