Antena Meniu Search
x

Putin apără sportivii ruşi găsiţi vinovaţi de dopaj, după ce întreaga echipă a fost exclusă de la Jocurile Olimpice de iarnă 2018

Vladimir Putin a anunţat că Rusia îşi va apăra sportivii găsiţi vinovaţi de dopaj, inclusiv în faţa magistraţilor,

Vladimir Putin a anunţat că Rusia îşi va apăra sportivii găsiţi vinovaţi de dopaj, inclusiv în faţa magistraţilor, după ce aceştia au fost excluşi de la Jocurile Olimpice de iarnă din 2018, de la PyeongChang, informează AFP.

Rusia "va coopera" cu Agenţia Mondială Antidoping (AMA/WADA), "pentru a corecta probleme pe care le avem, dar şi apărând interesele sportivilor noştri în faţa tribunalelor", a indicat Putin în cursul conferinţei sale de presă anuale.

Putin a afirmat, totodată, că fostul şef al laboratorului antidoping de la Moscova, Grigori Rodcenkov, lucrează sub controlul serviciilor speciale ale Statelor Unite şi a acuzat faptul că scandalul de dopaj cu care se confruntă sportivii ruşi sa a fost alimentat în mod intenţionat, înaintea alegerilor prezidenţiale din Rusia.

Sursă: AFP

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Stiri externe » Putin apără sportivii ruşi găsiţi vinovaţi de dopaj, după ce întreaga echipă a fost exclusă de la Jocurile Olimpice de iarnă 2018