Antena Meniu Search
x

Răzvan a murit în Germania în BMW-ul pe care abia şi-l cumpărase. Tânărul din Paşcani avea doar 21 de ani

Răzvan a murit în Germania în BMW-ul pe care abia şi-l cumpărase. Tânărul din Paşcani avea doar 21 de ani şi a făcut maşina praf, lovind-o de mai mulţi copaci.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 10.06.2019, 09:36

Răzvan a murit în Germania în BMW-ul pe care abia şi-l cumpărase. Tânărul din Paşcani avea doar 21 de ani şi a făcut maşina praf, lovind-o de mai mulţi copaci.

Un tânăr de 21 ani, Răzvan Lipovanu, din comuna Valea Seacă, de lângă Pașcani, a murit în urma unui accident rutier în Germania, sâmbtă de dimineaţă.

Tânărul s-a urcat sâmbătă seara la volanul unui BMW recent achiziționat și a plecat la plimbare. Câteva ore mai târziu, tatăl acestuia, cu care se afla în Germania, a fost anunțat că fiul său a avut un accident rutier, scrie NewsPascani.com.

Tânărul ar fi scăpat controlul mașinii și ar fi intrat în coliziune frontală cu arbori de pe marginea șoselei, culcând trei la pământ.

Pe acelaşi subiect

Un prieten al familiei a făcut un apel pe Facebook pentru ajutorarea familiei.

«Mult prea devreme ai plecat dintre noi dragul nostru Răzvan, mult prea multa durere ai lasat in urma…. o durere care nimeni si nimic nu o poate alina.☹☹☹☹ Condoleanțe părinților și întregii familii… 😢😢😢😢

Noi prietenii si toți cei cu inima mare putem doar să ajutăm cu ceva bănuți această familie îndurerată pentru repatrierea trupului neînsuflețit…. pentru ca o inimă îndurerată de mama sa poată să își plîngă îngerașul, să existe un mormînt unde să poată veni cu o floare😢😢😢

Pentru acest lucru putem dona o mica suma de bani pe contul bancar al tatălui Lipovanu Ilie

Iban DE88722901000000838950

Bic GENODEF 1 DON», a scris pe FB Dumitru Boboc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Răzvan a murit în Germania în BMW-ul pe care abia şi-l cumpărase. Tânărul din Paşcani avea doar 21 de ani