Antena Meniu Search
x

Rusia și-a retras ambasadorul din SUA, ajuns la finalul unui mandat plin de scandaluri

Relaţia dintre Rusia şi Statele Unite devine tot mai tensionată. Moscova şi-a retras ambasadorul la Washington. De aproape 10 ani în această funcţie, el este considerat un personaj-cheie în scandalul legat de posibila implicare a Rusiei în alegerile prezidențiale americane. Ginerele președintelui Donald Trump a fost unul dintre oamenii importanţi de la Casa Albă care s-ar fi întâlnit cu diplomatul rus. În orele următoare, el va fi audiat cu uşile închise, în Senatul SUA. Va da explicaţii pentru contactele pe care le-a avut cu ruşii în anul scutinului prezidenţial.

Vezi și

Relaţia dintre Rusia şi Statele Unite devine tot mai tensionată. Moscova şi-a retras ambasadorul la Washington. De aproape 10 ani în această funcţie, el este considerat un personaj-cheie în scandalul legat de posibila implicare a Rusiei în alegerile prezidențiale americane.

Ginerele președintelui Donald Trump a fost unul dintre oamenii importanţi de la Casa Albă care s-ar fi întâlnit cu diplomatul rus. În orele următoare, el va fi audiat cu uşile închise, în Senatul SUA. Va da explicaţii pentru contactele pe care le-a avut cu ruşii în anul scutinului prezidenţial.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Rusia și-a retras ambasadorul din SUA, ajuns la finalul unui mandat plin de scandaluri