Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Român arestat în Spania, avea trei miei vii, legaţi de picioare, în portbagajul maşinii

Un român a fost arestat în Spania, avea trei miei vii, legaţi de picioare, în portbagajul maşinii. Poliţiştii l-au oprit pe stradă la Valencia pentru că circula haotic.

de Cosmin Stăniloiu

la 04.03.2020 , 12:49

Român arestat în Spania, avea trei miei vii, legaţi de picioare, în portbagajul maşinii Imagine cu caracter ilustrativ - Twitter
  • Poliţiştii din Valencia au observat o maşină care circula haotic şi au oprit-o.
  • Un român era la volan, nu avea permis de conducere.

Un român a fost arestat în Spania, avea trei miei vii, legaţi de picioare, în portbagajul maşinii. Poliţiştii l-au oprit pe stradă la Valencia pentru că circula haotic.

Poliția Națională spaniolă a arestat un șofer care conducea pe strada Pintor Benedito din Valencia. Şoferul, un român de 26 de ani, circula haotic, schimbând benzile, ceea ce le-a atras atenţia poliţiştilor.

Când au oprit autoturismul, au descoperit că şoferul nu avea permis de conducere, nici vreun act al maşinii, care circula fără inspecţie tehnică şi fără asigurare.nÎn dreapta şoferului mai aera un bărbat, fără niciun act de identitate, arestat şi el.

Articolul continuă după reclamă

Surpriza agenţilor a venit abia când au deschis portbagajul. Au găsit acolo trei miei vii, legaţi de picioare, despre a căror provenienţă şoferul nu a putut spune nimic. Mieii au fost luaţi de reprezentanţii centrului de păsări şi animale exotice din Valencia, scrie El Periodic, iar şoferul dus în arest.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri externe » Român arestat în Spania, avea trei miei vii, legaţi de picioare, în portbagajul maşinii